Începând cu 1 august 2018, la deschiderea cardului Platinum, fiecare deținător de card va beneficia GRATUIT de trei servicii premium adiționale, timp de 3 luni:

  • Acces în zonele VIP/Business din aeroporturile internaționale;
  • Serviciul Concierge;                                                   
  • Privilegii Globale în timpul călătoriilor.

Pentru comoditatea clienților săi, FinComBank S.A. oferă posibilitatea de a deschide cardul Platinum atât în sucursalele Băncii, precum și ONLINE. E simplu: pentru a deschide cardul Platinum online, accesați https://fincombank.com/ro/otkroj-kartu-online.

Avantajele cardului Platinum:

  • Asigurarea gratuită în timpul călătoriilor peste hotare pentru întreaga familie;
  • Acces la servicii premium adiționale: Acces în zonele VIP/Business din aeroporturile internaționale, Serviciul Concierge și Privilegii Globale;
  • Conectarea gratuită la sistemul Internet-Banking FinComPay și pachet privilegiat de notificare SMS pentru tranzacții;
  • Carduri suplimentare pentru membrii familiei;
  • Număr mare de servicii la distanță (P2P, primirea transferurilor internaționale rapide la card cu disponibilitate imediată, solicitare card online pentru minori, solicitarea unui credit online, conectarea la sistemul Internet bankig FinComPay online).

Asigurarea în timpul călătoriilor peste hotare oferă deținătorilor cardului Platinum asigurarea de tip „multi-entry”, valabilă pe durata unui an calendaristic, cu posibilitatea de prelungire automată, pentru întreaga familie (până la 4 persoane asigurate în total) sau oricare însoțitor, care călătorește împreună cu deținătorul cardului Platinum în străinătate. Mai multe detalii găsiți pe: https://fincombank.com/ro/strahovanie-vo-vrema-putesestvij. 

Acces în zonele VIP/Business din aeroporturile internaționale oferă şansa deținătorilor cardului Platinum de a se bucura de o deservire excepţională în peste 1000 de săli de așteptare VIP și Clasa Business în aeroporturile internaţionale, în compania persoanelor dragi, indiferent de compania avia sau clasa cu care zbori. Mai multe detalii găsiți pe:  https://fincombank.com/ro/dostup-v-vip-biznes-zaly-aeroportov-po-vsemu-miru.

Serviciul Concierge va oferi suport la soluţionarea oricărei probleme, moft sau dorinţe, în regim de 24/7. Prin acest serviciu deținătorii cardului Platinum sunt scutiți de eforturi suplimentare și pot face economie de timp. Încredinţați grijile voastre specialiştilor înalt calificaţi! Mai multe detalii găsiți pe: https://fincombank.com/ro/kons-erz-servis.

Privilegii Globale în timpul călătoriilor oferă deținătorilor cardului Platinum posibilitatea de a da viață celor mai îndrăzneţe dorinţe, punând la dispoziția acestuia un catalog cu oferte globale sub formă de variate privilegii, la diverse locații, în diferite țări ale lumii. Mai multe detalii găsiți pe: https://fincombank.com/ro/global-nye-privilegii-vo-vrema-putesestvij.

Cu FinComBank veți beneficia de o experiență plăcută de utilizare a cardului!

Informație deplină privind serviciile și avantajele oferite de FinComBank la cardurile Platinum le găsiți pe https://fincombank.com/ro/platinum/. 

Pentru mai multe informaţii:

Теl.: (+373-22) 26-99-99
E-mail:
fincom@fincombank.com, website: www.fincombank.cоm

 

Despre FinComBank:

FinComBank a fost înființată în anul 1993. Printre clienții FinComBank se numără persoane fizice, businessul micro, mic şi mijlociu, care reprezintă toate sectoarele de bază ale economiei țării. Pe parcursul mai multor ani banca are o colaborare de succes cu Banca Mondială, Fondul European pentru Europa de Sud-Est (European Fund for Southeast Europe), Corporaţia pentru investiţii străine private (Overseas Private Investment Corporation (OPIC), FinComBank este membru al Proiectul de Servicii Financiare Rurale şi Dezvoltarea Businessului Agricol (IFAD), al Proiectului de Investiţii şi Servicii Rurale (RISP), precum şi al Proiectului de Ameliorare a Competitivităţii, faza I și II (PACI, PACII).

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.