GAUS (Republica Moldova) - un instrument de recrutare care folosește date sociale deja disponibile și un chatbot interactiv, pentru a face posibilă recrutarea resurselor umane fără CV-uri.

RIFTEstate (Republica Moldova) - aplicație din domeniul realității virtuale care creează prezentări VR/AR din modele 3D pentru arhitecți. Vine în ajutorul imobiliarelor și companiilor de construcții pentru a-și vinde apartamentele mai repede și mai ușor. Cu ajutorul aplicației Rift Estate, potențialii clienți ai companiilor au posibilitatea să vadă în timp real viitoarea casă și să aibă o viziune mai bună în încercarea lor de a-și imagina cum aceasta va arăta.

Amzcontrol(Republica Moldova) - cel mai precis software de Profitability Analytics din lume, a cărui misiune este construirea celui mai funcțional și intuitiv software pentru vânzătorii Amazon de pretutindeni. 

Gratifu (Polonia) - un token universal care oferă consumatorilor avantajul portabilității punctelor de loialitate și le permite comercianților să unească comunitățile de comerț în jurul valorilor comune. Misiunea Gratifu este de a impulsiona alegerea consumatorului, sporind în același timp vânzările pentru întreprinderi.

Nemo.ai (Republica Moldova) - start-up-ul care construiește soluții inteligente și autonome pentru afacerile din domeniul comerțului electronic.

Fagura (Republica Moldova) - un fintech care, pe termen lung, se va transforma în bancă digitală. Pe termen scurt, va dezvolta o piață bazată pe tehnologia de creditare p2p (peer to peer), unde oamenii care caută credite la o rată a dobânzii mai mică decât piața financiară, se întâlnesc cu investitorii interesați de o rentabilitate mai consistentă decât depozitele bancare. Va adăuga treptat noi servicii financiare în viitor, astfel încât să devină o bancă online cu potențial de scalare și să fie pregătită pentru a se lansa pe noi piețe.

Ninjalender (Ucraina) - singura piață în care companiile de creditare pot cumpăra și vinde cereri de credit împrumutate on-line. 

Zeroqode (Republica Moldova) - creează aplicații web și mobile, cu șabloane de aplicații fără cod, de zece ori mai rapide. 

Cleverstaff (Ucraina) - este un software profesional pentru recrutare cu versiuni cloud și enterprise. Câteva cifre: clienți din 29 de țări, 30 de angajați, creștere MRR (venituri recurente lunare) cu 273% pe an. 

Lightcyphers (Republica Moldova) - integrarea telecomunicațiilor și dezvoltarea soluțiilor telecom.

Paginele de Facebook și site-ul evenimentului pot fi explorate pentru a scoate la iveală toate detaliile despre Tech Village, desfășurat în premieră în Republica Moldova.

Evenimentul „TechVillage” este organizat de către Seed Forum Moldova (IHUB Chisinau), cu suportul Asociației Companiilor TIC din Moldova, Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională / USAID Moldova și Guvernului Suediei / Embassy of Sweden in Chisinau, în cadrul Proiectului „Centrul de Excelență în Domeniul TIC”, Tekwill, Western NIS Enterprise Fund, Oficiul Naţional al Viei şi Vinului (ONVV) și XY Partners.