Ambele sunt mame a doi copii, iar ideea de a coase pentru micuți a venit încă în maternitate. Primul copil al Ecaterinei este alergic la stofe sintetice, iar găsirea unor haine sută la sută naturale era o adevărată provocare.

Tatiana a născut un copil mai devreme de termen și căutarea unor hăinuțe mai deosebite era o adevărată provocare, ne mai vorbind de cele din materiale ecologice.

Cele două prietene au fost prezente la ediția Moldova Fashion Days din anul 2016 și au rămas plăcut surprinse de ce ofer creatorii autohtoni în materie de haine pentru copii. Acesta a fost momentul decisiv de a lansa propria linie vestimentară pentru copiii cu vârsta între 0-6 ani.

Dorința de a crea lucruri frumoase acasă le-a impulsionat pe tinere să deschidă o mică fabrică unde se confecționau ținutele, iar de aici a apărut un brand nou cu un nume înduiușător, „Primul Sens”. Hainele sunt hipoalergice, higroscopice, naturale, cu certificare de calitate pentru segmentul nou-născuți și copii născuți prematur.

Tatiana și Ecaterina sunt vizitatoare fidele expozițiilor de medicină din afara țării. Documentarea se face în special în materie de noutăți pe segmentul acesta de copii.

Afacerea face parte din proiectul „DIN INIMĂ”, iar cele două granturi obținute le-a permis o dezvoltare mai rapidă a companiei, inclusiv cu susținerea MIEPO. Participarea peste hotare la diverse evenimente de profil de modă, dar și faptul că publicul nostru le-a îndrăgit oferă speranța că sunt pe drumul corect.

Ediția din această toamnă a Moldova Fashion Days va include și o defilare a brandului „Mi-e Dor”. Colecția se anunță a fi una superbă, cu influențe moderne, clasice și chiar cu elemente aristocratice.

Abia așteptăm să le descoperim!

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.