„Beautiful Corruption” este un amalgam de istorii bazate pe fapte reale și concentrate într-un singur erou. În goana după dreptate, protagonistul recurge la anumite metode, nu tocmai legale. Filmul este despre prețul pe care îl plătește eroul principal, pentru a-și atinge scopurile.

Printre actorii filmului sunt Igor Babiac, Valeriu Andriuta, Ion Borș, Igor Chistol, Constantin Haret, Silvia Luca ș.a. Filmările au avut loc în perioada aprilie-iunie, în peste 30 de locații din orașele Chișinău, Strășeni, Criuleni, dar și în studiourile „Moldova-Film”. În total, la producția filmului au lucrat circa 140 de persoane.

Eugen Damaschin este cunoscut pentru spoturile sociale de rezonanţă pe care le-a realizat. Regizorul abordează teme dureroase pentru Moldova, oferind o viziune artistică curajoasă asupra problemelor sociale cu care se confruntă societatea noastră. 

Filmul este produs cu susținerea Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Chișinău. Din luna octombrie filmul va putea fi vizionat în cadrul caravanei, desfășurate în peste 70 de localități ale țării.