Recent, în Republica Moldova a fost lansată o nouă aplicație de comunicare ce include mai mult decât doar aceste funcționalități. Aplicația se numește BiP și oferă, adițional, posibilitatea unică pentru abonații Moldcell de a suna de peste hotare la tarif local sau din minutele naționale incluse în Abonament YOU+, către orice număr din Moldova, chiar și acele ce nu au aplicația instalată. Iar pentru a savura din plin comunicarea în BiP, abonații Moldcell primesc cadou și un GB trafic internet lunar.

Aplicația a fost adusă în țară, cu toate beneficiile sale, de compania Moldcell și a fost prezentată și locuitorilor orașului Bălți. Special pentru ei, a fost organizată o tombolă cu premii valoroase și un concert al renumitei formații SunStroke Project.

Vedeți cum a fost la eveniment și cine sunt câștigătorii, în acest reportaj video:

BiP este o aplicație foarte comodă și poate fi descărcată de către oricine de pe Google Play sau App Store. Bineînțeles, cu beneficii unice pentru abonații Moldcell.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.