Retailerul îşi propune să fie cât mai aproape de clienţi, astfel că produsele dorite sunt acum la un singur click distanţă, din toate colţurile ţării. Şi asta nu e singura facilitate: coletele pot fi achitate şi online, cu un card bancar.


O altă veste bună este lărgirea gamei de produse: pe site veţi găsi noutăţi din următoarele categorii: Cărţi, Ceasuri, Cosmetice, Fashion, Jucării, Copii şi Bebe, Parfumuri sau Brands


Ca şi până acum, livrarea la pick-up point-ul elefant.md rămâne valabilă. Cumpărătorii își pot deschide coletul și verifica produsele primite. Acestea pot fi testate sau probate, iar în cazul în care nu sunt conforme cu așteptările - returnate fără costuri suplimentare. Mai mult, pentru toate produsele cumpărate la punctul de colectare, clienții beneficiază de o extra reducere de 10%.


Şi pentru că vin sărbătorile de iarnă, tot la elefant.md găseşti vouchere cadou, care pot fi procurate şi oferite persoanelor dragi. Cupoanele în valoare de 200, 500 sau 900 de lei sunt valabile două luni şi pot fi utilizate atât online, cât şi pentru produsele de la pick-up point.

 

Adresă punct de colectare: mun.Chişinău, Bd. Grigore Vieru 9.

Telefon de contact: 061 000 901; 061 010 035 sau contact@elefant.md.

Program: luni-vineri: 08:00 -20:00

                 în weekend: 09:00 -17:00

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.