De ziua AGORA ne-am chemat prietenii să ne spună tot ce cred despre noi. Unii au venit cu urări, alții au adus și cadouri. Pentru noi, cel mai mult a contat prezența fiecăruia. 


Printre cei care au trebuit să răspundă la întrebări au fost și fondatorii AGORA.

„Ceea ce am simțit noi a fost necesitatea unui produs mediatic care să ofere un echilibru în diversitatea de opinii politice. Noi am încercat să facem o oglindă care să arate exact ce se întâmplă în societate. În ce măsură ne-a reușit, e bine să spună cititorii noștri”, a menționat unul dintre fondatorii AGORA, Tudor Darie. 

Un alt fondator, Dumitru Ciorici a fost provocat să-și amintească de momentele în care a scris „știri din copac”, vorba unui cititor fidel al portalului. 


„Vreau să vă doresc să fiți mai încrezători, să vă faceți mai auziți. Dacă nu voi, atunci cine”, a declarat în încheiere fondatorul Sergiu Gălușcă.

> > > > > > > > > > > > > > > > >

De provocări au avut parte și membrii echipei, dar și editorul șef. Și ca să nu ne deosebim prea mult de petrecerile tradiționale moldovenești, unde neapărat se cântă, membrii redacției AGORA și-au provocat chiar editorul-șef să le cânte „La mulți ani” de ziua lor.