Călătorește ieftin în orice țară din lume. Planifică din timp şi alege date flexibile

Cum ar fi să te trezești într-o dimineață pe o plajă însorită din Cipru după un zbor care te-a costat 20 de euro în ambele direcții, sau să savurezi arhitectura grandioasă a Vienei cu doar 40 de euro tur-retur? Nu sunt povești, e chiar experiența personală din ultima perioadă a contributoarei AGORA, Daria Liubinskaia, care îți povestește și ție secretul.

3 februarie 2023, 9:17Daria Liubinscaia

Călătorește ieftin în orice țară din lume. Planifică din timp şi alege date flexibile

Poți găsi zboruri last minute, first minute sau zboruri la doar 9,99 EUR, care tocmai au apărut în oferta unei companii aeriene, sau să găsești cea mai bună ofertă, din timp, alegând opțiunea „dăți flexibile”.

Zborurile ieftine sunt o modalitate excelentă de a deveni un adevărat explorator și de a completa lista de destinații cu cel puțin una nouă pe sezon, sau pentru a merge ȋntr-un city break în Europa.

Vezi aici doar o simplă selecție de câteva oferte active pentru zboruri în Praga, Berlin, Roma și Viena:

...

O selecție de câteva oferte active pentru zboruri în Praga, Berlin, Roma și Viena

Daria Liubinskaia

Publicitate

Cum găsești zboruri ieftine? Contactează agentul tău de vânzare a biletelor avia care poate compara și selecta, din mii de oferte, opțiunea avantajoasă pentru tine. Sau o poți face chiar singur, folosind motorul de căutare a biletelor avia de pe site-ul agenției. Tot ce e nevoie să faci este să introduci orașele de plecare și de sosire și datele zborului. După doar câteva secunde vei primi o listă de zboruri disponibile ȋmpreună cu prețurile în formă crescătoare.

Dacă ȋţi place să călătoreşti și ești deja expert în organizarea vacanțelor de sine stătător, atunci știi cu siguranță că cea mai bună modalitate de a cumpăra bilete de avion ieftine este să le găseşti din timp. Dacă e posibil, alege date flexibile. Funcția îți permite să găsești cele mai atractive prețuri pentru destinația aleasă. Ceea de ce trebuie să ții cont înainte de a începe vânătoarea celor mai ieftine zboruri este faptul că acestea sunt disponibile de obicei ȋn mijlocul săptămânii. Prețul crește la sfârșit de săptămână, de sărbători și în timpul vacanţelor.

În situația în care încă ești indecis și nu te-ai gândit la o destinație anume, oricând poți accesa un motor de căutare a biletelor avia, verifica lista de oferte și să obții informație de ultimă oră despre unde poți zbura ȋn date convenabile şi la preţuri atractive. Poți sorta ofertele în funcție de preț, popularitate sau destinație.

Ce ține de riscurile de a pierde biletul, acestea sunt minime și asta pentru că agenția de vânzare a biletelor avia se ocupă de informare și susținere pentru pasageri în cazul schimbărilor sau modificărilor care pot apărea în procesarea rezervării sau în zborul propriu-zis. Totodată poți obține și consilierea și asistarea individuală cu privire la metodele de plată preferate și asistență în situații de modificare a zborului, rambursare a costurilor pentru un bilet de avion neutilizat.

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal