Startup Moldova Summit 2023: Cel mai mare eveniment dedicat startup-urilor tehnologice din Moldova

Startup Moldova Summit 2023: Cel mai mare eveniment dedicat startup-urilor tehnologice din Moldova

Fundația Startup Moldova organizează cel mai important eveniment dedicat companiilor tehnologice și inovațiilor - Startup Moldova Summit 2023. Summitul va fi organizat pe data de 17 martie 2023, la Tekwill, Chisinau. Acesta este un eveniment cheie al comunității startup-urilor tehnologice din Republica Moldova, organizat cu sprijinul USAID, Suedia, UKAid, BERD, CEI, Orange Systems, XOR, Moldova IT Park, Langly App și Starnet.Cătălina Vudvud Grițco

Evenimentul va aduna peste 350 de participanți offline din țări precum: România, Ucraina, Egipt, Lituania, Israel, Marea Britanie, Grecia, Cehia, Estonia, Germania etc. Peste 50 de startup-uri moldovenești, reprezentanți ai Guvernului Republicii Moldova, investitori internaționali și actori din comunitate vor fi prezenți la eveniment cu scopul de a se conecta, de a face schimb de idei și de a stabili parteneriate pe termen lung.

Summitul cuprinde o serie de discursuri și dezbateri interactive, unde se vor aborda subiecte ce țin de inovații în afaceri, atragere de investiții, dezvoltarea produselor tehnologice și programe de accelerare accesibile în Republica Moldova. De asemenea, evenimentul va include o serie de prezentări ale celor mai promițătoare startup-uri locale și o sesiune de networking pentru a încuraja colaborarea între participanți. Evenimentul va fi moderat de către Tal Catran, speaker din Israel.

Startup Moldova Summit 2023 este o oportunitate unică pentru fondatorii locali și comunitatea de investitori de a se conecta și de a explora potențiale parteneriate. Noi suntem siguri că avem startup-uri cu care ne putem mândri și care au potențialul de a se transforma în unicorni, iar acest eveniment este modalitatea în care începem să o spunem cu voce tare și să facem pași siguri în această direcție", a spus Natalia Bejan, director executiv al Startup Moldova.

Pentru a participa la eveniment și a afla mai multe informații, accesați pagina oficială a evenimentului: https://startupmoldova.digital/startup-moldova-summit-2023/.

Email de contact: [email protected]

Startup Moldova este o organizație privată, care își propune să creeze un mediu favorabil dezvoltării startup-urilor tehnologice și a ecosistemului acestuia din Republica Moldova.

Publicitate

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal