Noua serie Samsung Galaxy S23 vă spune „bun venit” într-o eră a inovațiilor

Noua serie Samsung Galaxy S23 vă spune „bun venit” într-o eră a inovațiilor

Samsung te invită să experimentezi viitorul alături de telefoane Galaxy S23. Această serie vine cu îmbunătățiri legate de camera, procesor și baterie. Aflați în continuare care sunt noutățile pe care le aduc cele trei telefoane Galaxy S23.

Cătălina Vudvud Grițco

Noua serie de telefoane va cuceri toți pasionați de tehnologii și inovații, susținători ai soluțiilor de cea mai înaltă clasă în materie de smartphone-uri. La fel, această serie de telefoane deține și cea mai avansată cameră (Nightography). Aceste telefoane fiind ideale pentru persoane care apreciază soluțiile lipsite de clișee și cu accent pe tehnologii avansate în fotografie, video, dar și game-uri.

Totodată, noile telefoane uimesc instant și în materie de design, venind cu un aspect nou și ultramodern, iar compania Samsung accentuează că designul este unul prietenos cu mediul înconjurător.

Galaxy S23 Plus și Galaxy S23 Base sunt telefoanele care vor deveni hit printre tineri creativi, activi în mediul online, care fac share la emoții, știri, obișnuiesc să aibă jocuri în telefon și caută o cameră foto cât mai bună.

...

Samsung

Galaxy S23 Plus

Publicitate

Aceste telefoane dețin emblematica cameră Samsung Galaxy, care are un look îmbunătățit. Carcasa camerelor foto a fost îndepărtată, marcând astfel o nouă eră a design-ului Galaxy, ceea ce face ca întreaga serie să iasă cu adevărat în evidență.

Platforma mobilă Snapdragon® 8 Gen 2 pentru Galaxy conferă o experiență premium, ce include atât elemente de inteligența artificială, cât și funcții excelente de mobile gaming, susținută acum de cea mai rapidă grafică de mobile din lume.

Galaxy S23 Ultra te vrăjește printr-o cameră cu care poți surprinde fotografii și clipuri video clare, de la apus până în zori. Senzorul inteligent al pixelilor se adaptează la lumina slabă, folosind Nightography, iar obiectivul camerei limpezește cadrul surprins prin diminuarea reflexiei.

Alte îmbunătățiri ale camerei:

 • În lumină scăzută sau în condiții de blur, videoclipurile sunt stabile datorită stabilizatorului optic de imagine dublu (OIS) în toate direcțiile disponibil pe Galaxy S23 Ultra.
 • Videoclipuri cinematice datorită filmării 8K îmbunătățite la 30 de cadre pe secundă cu un unghi mai larg.
 • AI avansată bazată pe obiecte analizează fiecare detaliu din cadru, chiar și trăsături minuscule ale feței, cum ar fi firele de păr sau ochii, pentru a reflecta cât mai aproape de adevăr caracteristicile dinamice ale unei persoane.
 • Pentru o experiență video și mai bună, noua funcție de înregistrare audio 360 de pe Galaxy Buds2 Pro generează sunet multidimensional.
 • ...

  Samsung

  Galaxy S23 Ultra

  Prin ce impresionează Galaxy S23 Ultra

  Acest telefon are cel mai puternic procesor de pe un smartphone Galaxy. Funcțiile îmbunătățite pe toată linia înseamnă că totul, de la jocuri la streaming, este optimizat și fără întreruperi - fără a epuiza bateria.

  Trebuie să știți că:

 • Samsung Galaxy S23 Ultra a fost creat în anticiparea unui viitor în care jucătorii se pot bucura de un realism digital la cel mai înalt nivel.
 • Utilizatorii vor avea parte de redări vizibil mai realiste ale scenelor din joc datorită tehnologiei care simulează și urmărește fiecare rază de lumină.
 • Camera de răcire cu vapori a Samsung Galaxy, acum mai mare și prezentă pe fiecare model din seria Galaxy S23, se va asigura că experiența de joc nu este încetinită nici măcar în cadrul unui maraton de jocuri.
 • Are un display-ul de 6,8 inci al Galaxy S23 Ultra, acesta având o curbură redusă, pentru a crea o suprafață mai mare și mai plată, oferind astfel cea mai bună experiență vizuală pe un smartphone Samsung Galaxy.
 • Funcția unică de confort îmbunătățit de pe Samsung Galaxy permite utilizatorilor să ajusteze tonurile de culoare și nivelurile de contrast, reducând oboseala de la nivelul ochilor. Vision Booster se ajustează acum la trei niveluri de iluminare în loc de două, pentru a combate luminozitatea și strălucirea în lumina zilei.

  Pentru utilizatorii care doresc să aibă un control creativ mai mare și opțiuni de personalizare, seria Galaxy S oferă o întreagă suită de instrumente ce reușesc să transforme experiența de fotografiere într-una unică. Aplicația Expert RAW, disponibilă exclusiv pe Samsung Galaxy, permite realizarea și editarea imaginilor în stil DSLR în format RAW și JPEG — nu este necesar niciun alt echipament suplimentar.

  Designul simetric, uimitor, al Ultra se face remarcat prin materiale reciclate și ecologice, fiind utilizată de la sticla refolosită până la culoarea ramei metalice. Noul Galaxy vine într-o gamă de nuanțe inspirate din natură. Folosind coloranți naturali, fiecare ton este elegant și distins, dar în întregime inspirat din natură.

  S Pen-ul încorporat, pe care mulți dintre utilizatori Galaxy îl cunosc și iubesc deja, va oferi și mai multe posibilități de productivitate, luare de notițe, hobby-uri și multe altele la noul Galaxy S23 Ultra.

  ...

  Samsung

  Samsung

  Seria Galaxy S23 mai aproape de natură

  Pentru seria Galaxy S23 s-au folosit mai multe materiale reciclate decât pentru orice alt smartphone Galaxy, inclusiv aluminiu și sticlă reciclate pre-consum și materiale plastice reciclate post-consum provenite din plase de pescuit aruncate, sticle PET și butoaie de apă.

  Toate modelele vin în patru nuanțe mate inspirate din natură: Phantom Black, Cream, Green și Lavender.

  ...

  Samsung

  Samsung

  Noutățile Galaxy sunt publicate pe rețelele de socializare:

  Facebook

  Instagram

  Youtube

  *Acest material este realizat în parteneriat cu Samsung.

  Cele mai populare

  Agora

  AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

  REȚELE SOCIALE

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Twitter
  • Telegram
  • RSS Feed

  APLICAȚIE

  • App Store
  • Google Play
  © 2023 Interact Media SRL
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal