Drona care a rănit o persoană la concertul de la Chișinău Arena ar fi fost doborâtă de un spectator. Incidentul înregistrat video, transmis poliției

Drona care a rănit o persoană la concertul de la Chișinău Arena ar fi fost doborâtă de un spectator. Incidentul înregistrat video, transmis poliției

Drona care a accidentat un spectator la concertul desfășurat la 10 martie la Chișinău Arena era dirijată de un profesionist, dau asigurări organizatorii evenimentului. Mai mult, compania care a organizat concertul spune că colaborează cu oamenii legii și a transmis materialele video solicitate de poliție.

Irina Soltan

Compania care a organizat concertul de la Chișinău Arena subliniază că deține o experiență de aproape 30 de ani în domeniu. Aceasta accentuează că pentru evenimentul din 10 martie, din considerente de securitate și confort, a asigurat transport pentru spectatori de la Circ până la complexul Chișinău Arena, dus-întors și gratuit.

Iar cât ține de securitatea la eveniment, compania afirmă că serviciile de urgență s-au aflata la fața locului.

Conform standardelor internaționale, medicii și pompierii au fost de gardă în timpul spectacolului, întrucât astfel de evenimente de amploare care au loc atât în Moldova, cât și în alte țări ale Europei și lumii sunt întotdeauna asociate cu anumite riscuri, inclusiv cele asociate cu mișcarea haotică a oamenilor în timpul evenimentului.

Autor: Organizatorii concertului de la Chișinău Arena

Publicitate
...

Concert la Chișinău Arena

Facebook/Liberkat

În plus, organizatorii spun drona a fost dirijată de un profesionist „de talie mondială”. Iar oamenii legii au solicitat filmări video ale incidentului în care un spectator a fost rănit. Compania afirmă că a oferit poliției aceste înregistrări și susține că de fapt, drona ar fi fost atinsă cu mâna de către un alt spectator, ceea ce a dus la căderea acesteia și traumatizarea unui bărbat.

Agenții de paza au scos imediat persoana din mulțime. Echipa de medici calificați care erau de gardă la concert au acordat primul ajutor. Bărbatul nu a fost diagnosticat cu traumatism grav. A primit asistența necesară și a părăsit în siguranță evenimentul.

Autor: Organizatorii concertului de la Chișinău Arena

...

Concert la Chișinău Arena

Facebook/Liberkat

Organizatorii evenimentului susțin că în prezent bărbatul traumat la concertul de vineri este plecat din țară.

Amintim că potrivit informațiilor de la Poliție, un bărbat de 50 de ani a fost rănit, după ce i-a căzut peste față o dronă pe care era montată o cameră de filmat. Pe caz a fost inițiat un dosar penal pentru provocarea leziunilor corporale.

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal