Primăvara vine odată cu METRO. Bucură-ți bucătăria cu noi accesorii și unelte de gătit (FOTO)

Primăvara vine odată cu METRO. Bucură-ți bucătăria cu noi accesorii și unelte de gătit (FOTO)

Deschide ușile dulapurilor din bucătărie, fă o revizie printre tigăi, linguri, alte accesorii care și-au pierdut din actualitate și vino la METRO pentru a-ți umple golurile de pe rafturi. În luna martie, rețeaua de magazine METRO îți pune la dispoziție un nou catalog care cuprinde o gamă de produse destinate bucătăriei.

Cătălina Vudvud Grițco

Cu timpul, cuțitele se tocesc, mânerul crapă sau se rupe, de aceea înlocuirea acestui accesoriu este inevitabilă. La METRO poți cumpăra cuțite de orice mărimi și destinate diferitelor tipuri de bucate.

...

METRO

METRO

Publicitate

Trage cu ochii la noua colecție de tacâmuri marca METRO. Linguri și furculițe de masă, furculițe pentru desert, lingurițe pentru ceai, cafea etc. Mereu vei avea la îndemână instrumentul potrivit pentru bucatele sau băuturile pe care le vei pune pe masă.

...

METRO

METRO

Dă culoare bucătăriei tale cu noi farfurii care îți vor stimula pofta de mâncare. Ai la alegere câteva tipuri de culori, forme și designuri de farfurii în care bucatele gătite de tine vor arăta ca la un restaurant de lux.

...

METRO

METRO

În ce gătești? Poate ai nevoie de o tigaie sau de o cratiță nouă, dar și mai bună? METRO are două soluții geniale pentru tine. Tigăi și cratițe la prețuri accesibile pentru ca gătitul să devină o plăcere, o pasiune, nu un chin și o necesitate.

...

METRO

METRO

Dacă îți place să coci în cuptor diferite prăjituri sau deserturi și ai nevoie de forme speciale de copt, la METRO găsești o varietate de accesorii de acest fel. Procesul îți va aduce doar plăcere datorită suprafeței antiaderente care îți va oferi siguranța că bucatele tale delicioase n-o să rămână lipite de pereții acestor forme de copt.

...

METRO

METRO

Când familia e mare, întotdeauna este nevoie de multe vase pentru a găti, în care să speli legumele, să faci salată, să plămădești aluatul etc. Iată soluția – două seturi a câte cinci vase de dimensiuni diferite, care vor fi de folos oricând e nevoie să gătești mai multe feluri de mâncare simultan.

...

METRO

METRO

Cu siguranță, caserolele au devenit un element important în bucătăria fiecărui om care obișnuiește să-și facă rezerve de mâncare pentru cel puțin o zi sau care preferă să-și ia mâncarea la muncă. Aici bucatele își păstrează gustul și mirosul, iar tu doar trebuie să o încălzești și să savurezi prânzul sau cina.

...

METRO

METRO

 Împodobește-ți masa cu elemente decorative și, în același timp, practice. Ia un coș pentru fructe sau pâine, care va arăta simpatic în mijlocul mesei când îi vei așeza pe oaspeți la masă.

...

METRO

METRO

Dacă ți s-a întâmplat vreodată ca vreun pahar sau vreun pocal să se spargă „pentru a-ți aduce fericire”, atunci a venit timpul să-ți suplinești cantitatea de sticlă întreagă cu noi seturi de vase de servit vin, șampanie, vodcă sau alte tării.

...

METRO

METRO

Și un bonus! Mărunțișurile mereu sunt necesare în gospodărie. Fie că ai nevoie de un dop pentru sticla de șampanie sau vin, de un tirbușon care lipsește mereu la cele mai importante petreceri cu familia sau cu prietenii, fie de cârlig pentru prosoape de bucătărie, mai bine să fie decât să mergi la vecin(ă) să te împrumuți.

...

METRO

METRO

Toate cele menționate mai sus, dar și multe alte produse le găsești în catalogul anexat aici sau în magazinele METRO din Chișinău și Bălți.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal