O cină la lumina lumânărilor: Castel MIMI te invită la un eveniment exclusiv organizat cu ocazia Orei Pământului

O cină la lumina lumânărilor: Castel MIMI te invită la un eveniment exclusiv organizat cu ocazia Orei Pământului

În premieră, de Ora Pământului, vizitatorilor renumitei atracții turistice din Moldova, le va fi propusă o cină la lumina lumânărilor cu bucate produse fără utilizarea gazului sau curentul electric.

Cătălina Vudvud Grițco

Alături de alte construcții emblematice, precum Golden Gate Bridge din San Francisco, Colosseumul din Roma, Turnul Eiffel din Paris, Sfinxul şi Piramidele din Giza şi alte sute de monumente din întreaga lume, Castel Mimi, inclus în top cele mai frumoase 15 vinării din lume, va rămânea în întuneric, în timp ce oaspeții castel-ului vor lua cina la lumina lumânărilor. Astfel, Republica Moldova, va adresa la acest eveniment marcat de peste 100 de milioane de oameni din peste 30 de state.

În cadrul acestui eveniment oaspeților le va fi propusă o cină eco, în care vor putea degusta vinuri și produse alimentare pregătite fără utilizarea gazului sau a curentului. Evenimentul va avea loc pe data de 25 martie, începând cu ora 20:00, la Castel Mimi. 

Sustenabilitatea nu este doar o acțiune de o singură dată, ci un proces complex și continuu în care contează toate elementele și procesele, oricât de minore nu ar fi ele. De aceea, am ales să organizăm această cină eco, în care toate bucatele sunt pregătite fără utilizarea gazului sau a curentului și sunt ecologice. Aceasta este o oportunitate pentru oaspeții noștri de a experimenta un mod de viață mai sustenabil și de a susține împreună un astfel de mod de viață

Autor: Adrian Trofim, CEO Castel Mimi

Publicitate

Oaspeții vor avea ocazia de a degusta vinuri din struguri Viorica, culeși manual, noaptea în fază de lună plină, renumitul vin Feteasca Neagră și celebrul Ice Wine. Bucatele vor include carne de iepure crescut în condiții naturale și alte produse alimentare ecologice.

Pentru a participa la eveniment, jurnaliștii sunt invitați să se înscrie până la data de 23 martie la adresa de e-mail [email protected], indicând numele și publicația de care aparțin.

Castelul Mimi este unul dintre cele mai renumite obiective turistice din Republica Moldova și a devenit cunoscut pentru vinurile sale de calitate și pentru angajamentul său în privința sustenabilității. Evenimentul "Cina la lumina lumânărilor" este un exemplu concret al acestui angajament și o oportunitate pentru oaspeții săi de a experimenta o cină eco inedită.

Află mai multe detalii despre eveniment AICI.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal