O nouă sucursală EXIMBANK își are ușile deschise într-un complex multifuncțional din capitală (VIDEO)

O nouă sucursală EXIMBANK își are ușile deschise într-un complex multifuncțional din capitală (VIDEO)

Sucursala este amenajată în conformitate cu standardele Grupului Intesa Sanpaolo și își propune să livreze confort sporit la deservire, servicii adaptate standardelor internaționale, sprijin în utilizarea tehnologiilor digitale în sucursală sau online și accesibilitatea unei game largi de produse financiare pentru orice necesitate.

Cătălina Vudvud Grițco

Pentru că banca are grijă de mediu și investește în protejarea lui, la decor s-au folosit materiale naturale, iar un rol important în crearea unei atmosfere relaxante îl au plantele vii. În ziua oficială a deschiderii vizitatorii au primit în dar câte un creion plantabil, prin impactul fiecăruia putem contribui la crearea unui mediu mai ecologic.

Publicitate
...

EXIMBANK

EXIMBANK

Prim-Vicedirectorul EXIMBANK, Vitalie Bucătaru și directorul Sucursalei nr.8, Sergiu Novac, au felicitat călduros angajații, partenerii și oaspeții cu deschiderea oficială și i-au asigurat că Banca va continua să susțină oamenii valoroși asigurând servicii bancare de calitate.

Clienții EXIMBANK vor beneficia de:

●     Servicii financiare optimizate;

●     Practici internaționale și abordare personalizată;

●     Zona 24/24 cu bancomat cash-in;

●     3 ghișee deservite de către operatori și 3 de către consilierii financiari bancari;

●     Locație accesibilă, într-un centru comercial modern.

...

EXIMBANK

EXIMBANK

Sucursala nr. 8 a EXIMBANK, amplasată pe strada Pantelimon Halippa nr. 6 în cadrul Complexului Toro Center, invită atât clienții existenți, cât și pe toți cei care sunt în căutarea unui veritabil partener financiar de încredere să beneficieze de servicii bancare inovatoare.

...

EXIMBANK

EXIMBANK

Despre EXIMBANK

EXIMBANK reprezintă o bancă comercială universală, oferind servicii de calitate atât pentru segmentul corporativ, care activează în toate ramurile economiei naţionale pe întreg teritoriul ţării, cât şi pentru segmentul retail. În prezent, pe lângă pachetul tradiţional de servicii bancare (operaţiuni de casă şi de decontare, credite, deschiderea şi deservirea conturilor de depozit, operaţiuni cu hârtii de valoare), EXIMBANK oferă servicii şi produse bancare de tehnologii înalte, precum operaţiuni cu carduri bancare („MasterCard Inc.” şi „Visa Inc.”) şi produse bazate pe tehnologii IP (Internet-banking „EXIMBANK-ONLINE”, Mobile Banking).

Facebook: @EximbankMoldova

Mai multe informații găsiți pe eximbank.md.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal