Rezultate remarcabile pentru Apriori Wine – 8 medalii de aur la 2 dintre cele mai prestigioase concursuri din lumea vinurilor

Într-o lume marcată de o continuă evoluție, unde numele și reputația înseamnă foarte mult, este cu adevărat remarcabil când un brand nou reușește să-și facă simțită prezența și să își câștige locul printre cele mai bune vinuri din lume. Și exact asta a reușit brandurile moldovenești Apriori și Maestro în cadrul prestigiosului concurs vinicol Berliner Wein Trophy 2023 Winter Tasting, care a avut loc în perioada 25 februarie - 5 martie 2023.

20 martie 2023, 10:35Cătălina Vudvud Grițco

Rezultate remarcabile pentru Apriori Wine – 8 medalii de aur la 2 dintre cele mai prestigioase concursuri din lumea vinurilor

Vinurile Apriori Empirico Saperavi, Fetească Neagră, precum și vinul spumant Merlot Rosé brut au reușit să impresioneze juriul format din peste 200 de experți internaționali și să se remarce printre cele peste 8000 de vinuri concurente, aducând acasă trei medalii de aur. 

La fel de apreciate au fost și vinurile din gama Maestro - Secret Blend 2021, Cabernet Sauvignon 2019 și spumantul Maestro Cuvée Rosé care, în doar câțiva ani de la apariția pe piața autohtonă, a reușit să obțină premii importante la concursuri de profil, inclusiv aceste 3 medalii de aur la Berliner Wien Trophy. 

Concursul Berliner Wein Trophy este unul dintre cele mai importante concursuri din lumea vinicolă și are loc de două ori pe an (ediția de iarnă și de vară) în Berlin, Germania. Participanții din întreaga lume își prezintă cele mai bune vinuri și concurează pentru recunoașterea calității vinurilor lor. De aceea, câștigul unei medalii de aur la acest concurs reprezintă un adevărat triumf și o recunoaștere a calității excepționale a vinurilor produse.

„La Apriori, suntem dedicați producerii de vinuri de calitate, care să ofere clienților noștri cele mai bune experiențe de degustare posibile. Fiecare medalie pe care o primim ne confirmă că suntem pe drumul cel bun și ne motivează să continuăm să inovăm și să dezvoltăm vinuri noi și interesante, pentru a satisface cele mai exigente gusturi ale consumatorilor noștri. Ne angajăm să ne străduim în continuare să producem vinuri de cea mai înaltă calitate și să oferim experiențe autentice tuturor celor care apreciază calitatea și valoarea vinului”, au declarat reprezentanții Apriori Wine.

...

Apriori Wine

Apriori Wine

Publicitate

Eforturile celor din spatele brandurilor Apriori și Maestro au fost răsplătite și la celebrul concurs vinicol Mundus Vini. Recent, vinurile Apriori Empirico Rară Neagră & Malbec și Empirico Saperavi au fost distinse cu încă 2 medalii de aur, iar spumantul Apriori Glera Brut și vinul Apriori Fetească Neagră au obținut fiecare câte o medalie de argint la concursul Grand International Wine Award MUNDUS VINI Spring Tasting 2023, care a avut loc în perioada 26-28 februarie în Germania. Menționăm faptul că anul trecut, în cadrul aceluiași concurs - Mundus Vini Spring Tasting 2022, un alt vin din gama Maestro, și anume Merlot 2019, a fost decernat cu titlul de Best of Show Moldova Red .

Aceste distincții sunt cu atât mai impresionante cu cât la concursul MUNDUS VINI au participat 7.568 de mostre de vin din întreaga lume, iar juriul a fost format din 242 de experți internaționali din 46 de țări vinicole, iar medaliile sunt acordate doar celor care îndeplinesc cele mai exigente criterii de calitate.

...

Apriori Wine

Apriori Wine

Aceste succese remarcabile nu sunt doar o dovadă a muncii și pasiunii echipei Apriori, ci și a calității incontestabile a vinurilor produse. În plus, aceste premii aduc onoare și recunoaștere pentru vinificatorii moldoveni, care continuă să muncească din greu pentru a produce vinuri capabile să concureze cu succes cu cele mai mari și mai prestigioase țări vinicole din lume.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal