Târgul de Cariere se întoarce la Chișinău cu noi locuri de muncă și o conferință de dezvoltare profesională și personală

Târgul de Cariere se întoarce la Chișinău cu noi locuri de muncă și o conferință de dezvoltare profesională și personală

O nouă ediție Târgul de Cariere va avea loc în capitala Republicii Moldova, în 31 martie și 1 aprilie, la Palatul Național „Nicolae Sulac”. Evenimentul va reuni aproximativ 30 de companii din diverse domenii de activitate, care oferă peste 1500 de locuri de muncă.

Crețu Ana

La Târgul de Cariere, participanții vor discuta față în față cu posibilii noi angajatori și vor putea consulta oferta de locuri de muncă de la nivel local, dar și de peste hotare. Printre pozițiile deschise în cadrul companiilor prezente se numără: specialiști în relații și suport clienți, consultanți financiari, ingineri, programatori, mecanici, operatori back office, team leaderi, agenți de vânzări, testeri, operatori de producție, șoferi, lucrători comerciali, studenți pentru diverse internshipuri.

...

Târgul de Cariere

Târgul de Cariere

Publicitate

Dacă ești interesat de o carieră în domeniul financiar-bancar, poți afla mai multe de la reprezentanții Băncii Naţionale a Moldovei, Ministerului Finanţelor, ProCredit Bank sau FinComBank. Noi locuri de muncă sunt disponibile și în domeniul retail, în cadrul unor companii precum Kaufland, New Yorker sau Profmet. Pregătiți pentru interacțiunile față în față sunt și reprezentanții VEO, care își doresc să descopere și să recruteze noi talente în domeniul servicii & BPO. De la Târgul de Cariere nu vor lipsi nici Orange, BauTex Composites, Efes Moldova sau smartdata, care vin cu numeroase oportunități profesionale și ultimele noutăți din domeniul lor de activitate. De asemenea, la eveniment vor participa diverse companii de recrutare din Republica Moldova, dar și din afara țării, care oferă locuri de muncă în Belgia sau Irlanda.

„Târgul de Cariere pune și primăvara aceasta piața muncii în mișcare, oferind companiilor variante multiple de employer branding, iar celor aflați în căutarea unui loc de muncă numeroase oportunități profesionale. La Târgul de Cariere, noi mereu venim cu oportunități, iar participanții aleg cum le transformă”, a declarat Maria Petruța, PR Manager la Târgul de Cariere

De ce să participi la Târgul de Cariere?

Este o întrebare cu multiple variante de răspuns. În primul rând, ai oportunitatea să interacționezi cu angajatorii momentului din diverse domenii de activitate, să iei pulsul pieței muncii și să afli tot ce e nou în sfera profesională. De asemenea, ai șansa să îți găsești jobul potrivit sau să obții un stagiu de practică. Totodată, poți afla direct de la angajatori mai multe despre ce presupune procesul de recrutare, cum să te pregătești pentru interviul de angajare sau cum ar trebui să arate CV-ul tău pentru a fi cu un pas în fața altor candidați. Mai mult decât atât, afli ce beneficii oferă diverse companii viitorilor angajați și testezi în cadrul evenimentului produsele companiilor participante. 

În cadrul evenimentului, va avea loc și o conferință dedicată dezvoltării profesionale și personale, unde participanții pot afla de la specialiști din diverse domenii de activitate care sunt noutățile de pe piața muncii, cum să se pregătească pentru interviul de angajare, cum să redacteze corect un CV, cum să identifice un anunț fals de angajare sau care sunt avantajele și dezavantajele de a lucra în afara țării. Conferința va începe de la ora 11:00, în prima zi de eveniment (31 martie). 

...

Târgul de Cariere

Târgul de Cariere

Chiar dacă primul pas spre angajare e față în față, poți aplica și online la joburile existente, cu ajutorul unui cont creat înainte, în timpul, dar și după eveniment, pe platforma https://www.targuldecariere.md .

După peste 10 ani de implicare și dedicare în piața forței de muncă din Republica Moldova, Târgul de Cariere este locul în care angajatorii și candidații au oportunitatea să stea față în față, să schimbe impresii și să discute despre oportunități profesionale, cultura organizațională, procesul de recrutare sau mediul de lucru. Așadar, indiferent că ești în căutarea unui job sau dorești să afli care sunt noutățile și tendințele din mediul profesional, Târgul de Cariere îți oferă variante.

...

Târgul de Cariere

Târgul de Cariere

Pentru mai mai multe informații despre evenimentul din această primăvară, care va avea loc la Chișinău, candidații pot urmări site-ul https://www.targuldecariere.md/, dar și paginile de social media ale evenimentului - Facebook, LinkedIn, Instagram și Youtube.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal