VB Talks | Podcast by Victoriabank | Dana Ciobanu & Emilian Crețu: „Tare-i important ca fiecare din noi, indiferent de profesie, să creadă în el și să zică: eu vreau să fiu cel mai bun!” (VIDEO)

VB Talks | Podcast by Victoriabank | Dana Ciobanu & Emilian Crețu: „Tare-i important ca fiecare din noi, indiferent de profesie, să creadă în el și să zică: eu vreau să fiu cel mai bun!” (VIDEO)

 „De la foarte bine-n sus” este răspunsul constant al lui Emilian Crețu la întrebarea „cum ești?” Orice ar fi, actorul este pus în priza pozitivismului și a deschiderii totale către viață. Mai mult decât atât, Emilian Crețu, invitatul ediției a 19-a a podcastului VB Talks, consideră că viața este cea mai interesantă carte și învață mereu tocmai din ea.


Victoriabank Author

Emilian Crețu povestește că de mic era mai deosebit decât ceilalți, având ambiția să-și păstreze personalitatea chiar dacă adulții încercau să-l înghesuie în tot felul de „reguli sociale”. De exemplu, să nu mai poarte părul lung. În general, copilăria sa, despre care a vorbit și cu alte ocazii, a fost destul de dramatică, dificilă, mai ales începând cu perioada când tatăl său a devenit alcoolic. Totuși, Emilian a reușit să transforme „iadul”copilăriei de la Negureni (Telenești) în „rai”. Astăzi, pentru el, satul său de baștină e locul unde se reîncarcă și se simte iubit, protejat și fericit sub privirea ocrotitoare a mamei sale, pe care o numește „icoană sfântă”. L-a iertat oare Emilian Crețu pe tatăl său? Urmăriți podcastul și veți afla răspunsul.

...

Emilian Crețu

VB Talks

Publicitate

Întrebat de prezentatoarea podcastului VB Talks, Dana Ciobanu, care este prețul de start al colaborării cu Emilian Crețu, actorul a numit cifra de 1000 de euro și a insistat asupra faptului că „nu e păcat să muncești”, dar trebuie să știi ce faci cu banii câștigați. El se autodefinește drept „trudagolik” și acceptă concurența exclusiv cu propria persoană și nu cu ceilalți. 

...

Dana Ciobanu

VB Talks

La 3-4 ani, Emilian era deja sigur că va deveni actor și în 2005 a intrat la AMTAP, profesor fiindu-i, pe tot parcursul anilor de studenție, Anatol Durbală. Deși mentorul său nu permite nimănui să lucreze în perioada studiilor la Academie, Emilian a desconsiderat această interdicție și, paralel cu studiile, a început să-și câștige banii pentru existență din clounade și prezentări de nunți. Acest fapt a condus spre un conflict cu Anatol Durbală, dar nu a pericilitat în timp relația lor, acum ambii fiind colegi la Jurnal.tv.

„Femeile din viața mea sunt cele mai deosebite”- spune Emilian Crețu și subliniază că un bărbat are o importanță specială în viața unei femei. El trebuie să se comporte astfel, încât femeia să se simtă iubită și protejată mereu, indiferent că e vorba de relația soț-soție, fiu-mamă etc. În viitor Emilian își dorește o fetiță cu care vorbește în imaginația sa de pe acum. Are și un nume pe care actorul a preferat să nu-l dezvăluie. Emilian Crețu nu are nicio problemă privind supozițiile și speculațiile oamenilor despre orientarea sa sexuală, continuă să lase loc de intrigă pe acest subiect, dar recunoaște că e îndrăgostit mereu și, în acest sens, are un cusur – e prea posesiv.

...

Emilian Crețu

VB Talks

În podcast, Emilian Crețu a mai vorbit despre munca sa la „Luceafărul”, despre binele pe care l-a făcut țării, despre relația sa cu partenerul surorii sale, Elena, despre „palatul” pe care și-l construiește, despre eventualitatea participării la Eurovision, despre cea mai mare frică a sa și multe altele. Sfatul său pentru tinerii care vor să ajungă vloggeri și influenceri renumiți este să nu meargă pe căi bătătorite, să-și ofere deplina libertate de a fi ei înșiși: „tare-i important ca fiecare din noi, indiferent de profesie, să creadă în el și să zică: eu vreau să fiu cel mai bun!”. Emilian Crețu este sigur că nu va îmbătrâni niciodată și că micul său tatuaj, ce reprezintă un elefant, îi va aduce și în continuare ceea ce aduce acest simbol tuturor: putere, bani, bogăție spirituală și fertilitate.

Urmăriți ediția a 19-a a podcastului VB Talks cu Emilian Crețu aici:

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal