Medpark 2.0 – evoluția continuă!

Medpark 2.0 – evoluția continuă!

Spitalul Internațional Medpark a fost lansat ca cel mai ambițios proiect medical din țară și după 12 ani de dezvoltare continuă, cu investiții de peste 40 mln euro și dublarea capacităților fizice în anul 2023, duce medicina din Moldova la un alt nivel – Medpark 2.0.

Cătălina Vudvud Grițco

Medpark 2.0 își propune să abordeze cazurile de orice complexitate și să ofere pacienților tratamente individualizate, cu eficiență maximă. Pe parcursul ultimilor ani echipele medicale s-au pregătit în cele mai prestigioase centre internaționale, reunind cunoștințe și un nivel unic de expertiză. Gravide cu diabet, pacienți cardiaci cu afecțiuni oncologice, oameni care caută răspuns ani de zile la problemele de sănătate sunt doar câteva categorii de pacienți care necesită abordare sistemică și tratament adaptat, posibil de oferit doar prin colaborare multidisciplinară pentru cel mai bun rezultat.

Echipa Medpark este într-o continuă competiție cu propriile realizări. Acum suntem mai mult decât singurul spital din țară acreditat internațional JCI, mai mult decât spitalul în care medicina viitorului le asigură oamenilor mai puțină durere, timp redus de recuperare și o calitate mai înaltă a vieții. La Medpark 2.0 nu tratăm boala, ci pacientul! Fiecare pacient este abordat ca un tot unitar și beneficiază de terapie individualizată, indiferent de complexitatea cazului medical.

Autor: Olga Șchiopu, directoare generală, Medpark

Publicitate

Medpark 2.0 – inovație și dezvoltare

Noul model de acordare a îngrijirilor medicale Medpark 2.0 este susținut de transformările care au avut loc în cadrul fiecărui centru în parte și dezvoltarea noilor centre unice la nivel național sau chiar regional:

Centrul de excelență în cardiologie – oferă soluții de ultimă generație pentru pacienții cu aritmii, tratamentul afecțiunilor structurale ale inimii fără bisturiu și este apreciat la nivel internațional pentru dezvoltarea chirurgiei cardiace minim invazive, soluționând cazuri unice în lume.

Centrul de chirurgie și chirurgie minim invazivă – reunește toate specialitățile chirurgicale sub același acoperiș, ceea ce permite abordarea pacienților cu multiple patologii cu traumatism minim, risc intraoperatoriu redus și recuperare rapidă.

Centrul de oncologie – înseamnă suport complet pentru persoanele care suferă de afecțiuni oncologice: diagnostic de înaltă precizie, planificarea tratamentelor în cadrul echipei multidisciplinare și monitorizare post-tratament conform protocoalelor internaționale NCCN și ESMO.

Centrul materno-fetal perinatal – este mai mult decât o maternitate, deoarece fiecare sarcină are o evoluție individuală și echipele multidisciplinare s-au extins pentru a asigura managementul gravidelor cu diverse patologii, indiferent de complicațiile care pot apărea pe parcurs, iar echipa de neonatologi este pregătită să ofere suport avansat născuților prematuri, unic în sistemul privat.

Centrul de medicină reproductivă – acoperă mai mult decât procedurile de fertilizare in vitro, deoarece problemele de fertilitate sunt de natură diferită și necesită o gamă variată de soluții medicale individuale de înaltă performanță.

Centrul multidisciplinar de pediatrie – devine cel mai complex centru pediatric în sistemul privat prin extinderea numărului de specialități până la 15, inclusiv chirurgie pediatrică clasică și minim invazivă, terapie intensivă pediatrică și staționar de zi pentru orice problemă de sănătate a micilor pacienți, într-un mediu fără stres.

Centrul multidisciplinar de medicină internă – se bazează pe abordarea în echipă extinsă a pacienților cu multiple patologii, reunind specialiști din peste 20 de domenii, o secție de staționar și servicii de reabilitare medicală.

Centrul medicină de laborator – cel mai mare laborator integrat din țară include 4 unități supraspecializate (biologie moleculară, microbiologie, anatomie patologică, laborator clinic diagnostic). Medicii de înaltă calificare au la dispoziție echipamente performante pentru stabilirea diagnosticului cu precizie maximă.

Centrul de imagistică medicală – devine o platformă de referință națională în 3 domenii supraspecializate (cardiologic, oncologic, pediatric), oferind servicii exclusive pentru Republica Moldova.

Pentru pacient Medpark 2.0 înseamnă:

• acces la expertiză medicală extinsă a echipei multidisciplinare, fără a fi necesară consultarea fiecărui specialist în parte,

• timp redus din momentul identificării problemei de sănătate până la tratament,

• efectuarea concomitentă a mai multor tratamentelor de către echipa multidisciplinară,

• eficiență mai înaltă a îngrijirilor medicale și o calitate mai bună a vieții,

• continuitatea îngrijirilor medicale și a monitorizării post-tratament.

Medpark – medicina viitorului, aici

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal