Paștele începe cu METRO. Umple-ți coșul cu totul necesar pentru această sărbătoare (FOTO)

Paștele începe cu METRO. Umple-ți coșul cu totul necesar pentru această sărbătoare (FOTO)

De Paște, obișnuim să ne pregătim minuțios de gătirea bucatelor și de aspectul casei, astfel încât să întâmpinăm oaspeții cu multă responsabilitate și căldură. De aceea, în acest articol îți vom prezenta produsele METRO din două cataloage dedicate sărbătorilor pascale ca să reușești să-ți alegi din timp cum îți vei amenaja casa și masa pentru musafiri.

Începem cu produsele alimentare care sunt ingredientele principale ale acestei sărbători. Prin urmare, am decis să selectăm câteva produse care și-ar putea găsi locul pe masa de sărbătoare a familiei tale.

Cozonacul este o prăjitură dulce asociată cu Paștele și aceasta nu trebuie să lipsească în niciun caz de pe masă. Actualmente, cozonacul este gătit după diferite rețete, cu umpluturi de orice gust: bucățele de fructe confiate, nuci, stafide, ciocolată etc.

...

METRO

METRO

Publicitate

La METRO poți cumpăra câteva feluri de cozonaci, iar dacă ai o familie numeroasă, poți cumpăra și angro; această modalitate îți va economisi banii.

Cașcavalul este un produs universal, poate fi folosit în diferite rețete și bucate, surprinzându-ți oaspeții cu varietatea de mâncăruri de pe masa de sărbătoare: gătește salate, tartine, bulete cu cașcaval și alte gustoșenii care vor fi pe placul tuturor.

La METRO poți alege din mai multe feluri de cașcaval pentru bucate specifice: ras, feliat și la bucată.

...

METRO

METRO

La aceste rețete simple de gătit mai poți adăuga și verdețuri: busuioc, rucola, valeriană sau un mix de verdețuri.

...

METRO

METRO

Unde e cașcavalul, acolo e și salamul. La METRO găsești o varietate de salamuri italiene cu cu gusturi fine, care cu siguranță le vor plăcea oaspeților tăi. Ca să nu pierzi timpul, METRO Chef, marcă proprie METRO, deja le-a tăiat felii și rămâne doar să le pui pe farfurie sau să le adaugi în salate.

...

METRO

METRO

Fructe uscate. Vorbeam mai sus despre cozonaci gata copți, însă dacă dorești să gătești unul după propria rețetă, atunci fructele uscate o să-ți fie de folos. Ți-am pregătit câteva feluri de fructe uscate – papaia, caise, stafide, mix de fructe uscate și nuci –, însă să știi că la METRO poți găsi mai multe variante de a-ți umple cozonacul cu fructe delicioase.

Sosuri. Ne-am gândit că bucatele pregătite de tine ar putea fi îmbunătățite cu câteva picături de sosuri marca METRO sau Metro Chef, în funcție de tipul de mâncare. Îți propunem să alegi între sos dulce acrișor, sos chili sau sos cu usturoi. De asemenea, mai poți completa setul de sosuri cu un ulei de măsline nefiltrat marca METRO Premium sau cu o sticlă de oțet balsamic. Totul pentru ca bucatele tale să fie admirate de toți.

...

METRO

METRO

Acum trecem la al doilea catalog, dedicat produselor nealimentare, care va fi util persoanelor ce preferă să creeze o atmosferă mai neobișnuită de Paște. Evident că lumânările și candela sunt utilizate într-o măsură semnificativă anume în această perioadă. De aceea, la METRO poți găsi o varietate de lumânări și candele de diferite culori și forme.

...

METRO

METRO

Cadouri pentru cei dragi. Ne place când rudele sau prietenii ne dăruiesc lucruri de calitate și, cel mai important, utile. De aceea, fii sigur(ă) că și tu când o să mergi în ospeție la cineva, gazda va fi fericită dacă vei veni cu un mic cadou. În acest sens, o cană, un set de farfurii și/sau prosoapele de bucătărie vor fi apreciate de oricine, întrucât mereu aceste lucruri trebuiesc în gospodărie.

...

METRO

METRO

Acestea, dar și multe alte produse pot fi văzute în cataloagele online anexate aici și aici și pot fi procurate în magazinele METRO din Chișinău și Bălți.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal