80 de copii cu nevoi speciale au primit ajutor din partea A.S.I.C.S.

80 de copii cu nevoi speciale au primit ajutor din partea A.S.I.C.S.

În ajunul sărbătorilor de Paște, 80 de copii cu boli rare genetice și autism din Centrul de zi „Copiii Ploii” din Chișinău au beneficiat de ajutor din partea Asociației pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului (A.S.I.C.S.). Fiecare copil a primit câte o cutie plină cu produse alimentare: cozonac, hrișcă, paste făinoase, zahăr, ulei etc.

Cătălina Vudvud Grițco

Am aflat de A.S.I.C.S. de la televizor, am îndrăznit să vă scriu pe rețelele de socializare și mi-ați răspuns rapid. Vă mulțumesc din suflet! Asemenea donație este binevenită oricând. Ne-ați adus un pic de bucurie înainte de sărbătorile sfinte, înainte de Paște. Vă doresc sănătate și tot binele din lume”, a menționat directorul executiv al Centrului pentru copii cu boli rare genetice și autism „Copii Ploii”, Doinița-Elena Losețchi.

Zeci de copii frecventează zilnic acest Centru, beneficiind de terapie specială, care îi ajută să devină puțin mai independenți și le oferă șansa de a se integra mai ușor în societate. Ajutorul, oferit de asociația A.S.I.C.S., va fi un respiro pentru părinții, nevoiți să economisească fiecare leu pentru exerciții costisitoare.

Publicitate

Suntem o familie, în care doar un părinte lucrează, celălalt stă cu copilul. E dificil, pentru că necesități sunt foarte multe. Sperăm că acest ajutor o să ne acopere cheltuielile cel puțin pentru o lună și vom putea investi cât mai mult în terapia ei”, povestește Inga.

Doi ani în urmă copilul meu a fost diagnosticat cu autism. Ajutorul acesta pentru familia noastră înseamnă foarte mult. Facem tot posibilul ca să strângem bani pentru a achita terapia. Vă mulțumesc foarte mult, faceți un lucru foarte mare”, adaugă o altă mămică, Victoria.

...

Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului

Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului

În total, peste 2000 de familii cu venituri mici, persoane cu dizabilități, pensionari, familii cu mulți copii din toată țara vor primi colete cu produse alimentare, cu prilejul sărbătorilor pascale.

În acest mod vrem să-i ajutăm să se bucure de sărbători. Susținem pentru că ne pasă. Îndemnăm pe toți să-și ajute apropiații.

Autor: directorul Asociației A.S.I.C.S., Victoria Kriukova

...

Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului

Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului

Acțiunea de caritate face parte din proiectul „Susținem pentru că ne pasă”. În cadrul acestuia, peste 30 de mii de familii au beneficiat deja de colete cu produse alimentare.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal