Sezonul curățeniei generale se declară deschis. Fă-ți casa lună cu produsele de igienizare de la METRO (FOTO)

Sezonul curățeniei generale se declară deschis. Fă-ți casa lună cu produsele de igienizare de la METRO (FOTO)

Curățenia generală a locuinței este aproape întotdeauna o provocare pentru fiecare dintre noi, este un ritual care începe dis-de-dimineață, care necesită un set de haine speciale, adică cele de care să nu-ți fie jale să le murdărești, și care solicită utilizarea uneltelor speciale de igienizare a întregii case. În această „bătălie” cu praful și cu dezordinea, de obicei, sunt implicați toți membrii familiei, așa că nimeni nu poate să scape de participarea în acest quest captivant. Ți-ai dat seama deja că în acest articol vorbim despre produsele de curățenie și îngrijire a locuinței, toate astea fiind incluse în noul catalog METRO.

Cătălina Vudvud Grițco

Înainte de a începe curățenia, te sfătuim să îmbraci o pereche de mănuși care să te protejeze de nimerirea substanțelor chimice pe pielea mâinilor. Siguranța ta trebuie să fie pe prim-plan. La METRO poți cumpăra o cutie de 100 de mănuși de uz casnic sau un set cu o pereche de mănuși. Totuși, va fi mai economic dacă vei lua mai mult deodată, ca să nu te întorci de fiecare dată la magazin după încă o pereche de mănuși.

...

METRO

METRO

Publicitate

Al doilea pas pentru a începe curățenia este „înarmarea” cu lavete sau cu burete, în funcție de cine și ce responsabilități își va asuma. Praful, urmele de pe oglindă, de pe gresie și faianță, resturile de pe farfurii vor putea fi eliminate mai ușor cu ajutorul acestor mici produse.

...

METRO

METRO

Și aici îți venim în ajutor. Pe rafturile de la METRO poți găsi o varietate de produse de curățare a tuturor suprafețelor din casa ta, începând cu bucătăria și terminând cu baia, nemaivorbind de suprafețe „firave” cum ar fi oglinzile sau ferestrele.

...

METRO

METRO

Te pornești să faci curățenie, dar nu ai mătură sau vreun mop și o căldare specială? Stai liniștit(ă). Rezolvăm și această problemă temporară. METRO îți oferă o gamă de produse de măturat și de spălat podelele. Alege produsul preferat după formă, greutate, culoare etc. și mergi la treabă.

...

METRO

METRO

Dacă mai ai de bătut și covoarele din casă, atunci îți prezentăm unealta clasică destinată exclusiv pentru această activitate. Apropo, bătătorul de covoare îți poate înlocui vizita la sală, întrucât îți activează mușchii brațului și ai spatelui. Combină plăcutul cu utilul.

...

METRO

METRO

După ce ai făcut curățenie și în casă totul strălucește, a rămas să speli rufele, iar unele ar trebui inițial să treacă prin procedura de înălbire. Alege detergentul preferat și împrospătează și rufele care au „obosit” să te aștepte în coșul cu rufe sau în mașina de spălat.

...

METRO

METRO

Nu ezita să cumperi și sprayuri de împrospătare a aerului din încăperile casei tale. Ia-ți cu rezervă și n-o să trebuiască să faci vizite nedorite în decursul săptămânii la magazin pentru a înlocui flaconul gol.

...

METRO

METRO

Toate cele menționate mai sus, dar și multe alte produse poți găsi în catalogul anexat aici sau în magazinele METRO din Chișinău și Bălți.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal