Un accept și un refuz: Alexandru Slusari devine membru al Consiliului de administrare Energocom. Ce a răspuns jurnalistul Alexandru Cozer la o propunere similară

Un accept și un refuz: Alexandru Slusari devine membru al Consiliului de administrare Energocom. Ce a răspuns jurnalistul Alexandru Cozer la o propunere similară

Fostul deputat Alexandru Slusari a acceptat propunerea Ministerului Energiei prin care devine membru al Consiliului de administrare al Energocom. Răspunsul, însă, a fost negativ în cazul jurnalistului Alexandru Cozer. Acesta a refuzat funcția de membru al Consiliului Termoelectrica. Informația este confirmată pentru AGORA de reprezentanții Ministerului Energiei.

Irina Soltan

În continuare, președintele „Forței Fermierilor” Alexandru Slusari devine membru al Consiliului de administrare al Energocom, reprezentând societatea civilă. Anunțul a fost făcut de ministrul Energiei, Victor Parlicov. La scurt timp, informația a fost confirmată de Slusari.

...

Fostul deputat, Alexandru Slisari.

AGORA

Publicitate
Evident că am multe întrebări referitor la activitatea acestei întreprinderii strategice, care în prezent asigură securitatea energetică a Moldovei. Am primit prima informația din partea conducerii SA Enegocom. Voi învăța ceea ce nu cunosc și voi întra în toate detalii de funcționare a entității respective. Visul meu este ca pe piața energetică internă să existe concurența cu prețuri mai mici și de dorit ca din procesul de furnizare a gazului consumătorilor finali de pe malul drept al Nistrului să fie eliminată MoldovaGaz, care, din păcate, în permanent va acționa la noi în țară ca bâtă geopolitică.
 

Autor: A scris Alexandru Slusari.

Slusari afirmă că, va activa în cadrul Consiliului Energocom cu remunerarea mică, egală cu salariul minimal pe economie.

...

Jurnalistul Alexandru Cozer

Jurnal TV

O funcție similară i-a fost propusă și jurnalistului Alexandru Cozer. Mai exact, propunerea ținea de funcția de membru în Consiliul Termoelectrica. Reprezentanții Ministerului Energiei spun că astfel, și-au dorit să asigure transparența proceselor și credibilitatea instituțiilor din sectorul energetic.

Propunerea însă a fost refuzată de Cozer.

Eu sunt jurnalist care a făcut mai multe investigații și a vorbit despre numeroasele ilegalități care se întâmplă la Termoelectrica. Și eu voi continua să fac acest lucru ori de câte ori voi avea informații în acest sens. Consider că este un conflict de interese orice afiliere a mea cu Termoelectrica.

Autor: Jurnalistul Alexandru Cozer.

Reprezentanții Ministerului Energiei ar urma să identifice alte candidaturi în acest sens.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal