Mikro Kapital Moldova: Credem în tine de 10 ani! (VIDEO)

Mikro Kapital Moldova, una dintre principalele organizații de creditare nebancară de pe piaţa locală, sărbătorește a 10-a aniversare. Această aniversare a marcat zece ani de investiţii, de muncă susţinută şi angajamente. În această perioadă echipa Mikro Kapital Moldova a implementat cele mai eficiente soluţii pentru a oferi servicii de finanțare de calitate înaltă, potrivite afacerilor moldovenești, deoarece Mikro Kapital Moldova a crezut și continuă să creadă în succesul afacerii fiecărui client antreprenor. Antreprenorii locali plini de încredere în propria lor afacere și în propriul lor succes, muncesc din greu zi de zi pentru a fi mai aproape de visul lor, stimulând astfel creșterea economiei din Republica Moldova. Mikro Kapital Moldova vă încurajează în continuare să Credeți, să Visați, să Creați, așa cum s-a făcut  pe parcursul a 10 ani fructuoși de colaborare, fapt pentru care Mikro Kapital Moldova aduce sincere mulțumiri tuturor clienților săi!

18 aprilie 2023, 11:10Cătălina Vudvud Grițco

Mikro Kapital Moldova: Credem în tine de 10 ani! (VIDEO)

Mikro Kapital Moldova este parte a Grupului Internațional Mikro Kapital, cu sediul în Luxemburg, care a fost fondat în anul 2008 de către bancherul italian Vincenzo Trani. Grupul este activ în prezent în 18 ţări din Europa și Spațiul CSI, şi cuprinde companii се oferă soluții prietenoase de finanţare antreprenorilor, oamenilor de afaceri şi companiilor din agricultură cu acces limitat la finanţare şi informaţie. Grupul Mikro Kapital și-a extins activitatea în Moldova în anul 2013 și a cunoscut o dezvoltare remarcabilă în ultimii ani. Mikro Kapital Moldova are un portofoliu format în proporţie 45% de clienţi din agricultură şi 54% antreprenori din diverse ramuri.

În cei 10 ani de activitate Mikro Kapital Moldova a finanțat aproape 10 000 de proiecte, oferind credite pentru capital circulant, agricultură şi investiţii, acordând în această perioadă aproape 2 miliarde de lei. Datorită acestor investiții, oamenii de afaceri moldoveni au lansat afaceri noi sau au dezvoltat afacerile existente pe întreg teritoriul Republicii Moldova, creând astfel mii de locuri de muncă.

Soluţiile propuse de ofiţerii de credite Mikro Kapital Moldova sunt rapide, flexibile, transparente şi reprezintă răspuns la toate provocările. Datorită experienţei sale de 10 ani şi a echipei profesioniste, Mikro Kapital Moldova este capabil să fie pulsul pieței de microfinanţare din Republica Moldova şi să vină cu soluţii personalizate care să se plieze necesităţilor clienţilor de aici. Acest aspect a dat naştere unui portofoliu de credite impresionant care acoperă multe dintre sectoarele antreprenoriale şi de producţie moldovenească, compania furnizând finanţare pentru afaceri aflate în plină expansiune sau la început de drum. 

Strategia Mikro Kapital Moldova ar putea fi caracterizată prin patru cuvinte cheie: transparenţă, flexibilitate, rapiditate şi expertiză

Publicitate

 • Transparenţă pentru că oferă clienţilor parteneri toate informaţiile necesare pentru a beneficia de soluţii de finanţare corecte.
 • Flexibilitate pentru că îşi susţine clienţii, chiar dacă afacerile dezvoltate de aceştia sunt sezoniere şi au nevoie de perioade de graţie până la 8 luni şi rambursări flexibile.
 • Rapiditate pentru că aprobarea creditelor de până la 1 000 000 lei, fără gaj, se face în timp de 1 zi, dar creditul SupeRRapid poate fi aprobat timp de 4 ore.
 • Expertiză pentru că ofiţerii noştri de credite vin cu analize complete şi perspective realiste, furnizând soluţii de finanţare personalizate pentru IMM-uri.
 • Ambiţiile de creştere ale companiei Mikro Kapital Moldova - mereu în mişcare!

  Produsele financiare gândite de echipa moldovenească sunt unice, menite să faciliteze creşterea afacerilor şi dezvoltarea sustenabilă a clienţilor. Împrumuturile propuse de specialiştii companiei sunt create să răspundă necesităţilor din piaţă, totodată fiind vizate riscurile şi impactul lor asupra societăţii şi economiei locale. 

  Mikro Kapital Moldova: CREDEM ÎN TINE DE 10 ANI!

  Despre Mikro Kapital

  Membru al grupului internațional, Mikro Kapital Moldova este o instituţie financiară nebancară specializată în furnizarea de microfinanţare pentru IMM-uri din diverse domenii de activitate. Compania sprijină antreprenorii şi fermierii, care au nevoie de capital rapid pentru desfăşurarea activităţii, prin procese accelerate de analiză şi validare a cererilor de finanţare şi studii de evaluare a riscurilor prompt realizate. Mikro Kapital acordă finanţare de până la 5.000.000 lei, iar sume de până la 1.000.000 lei pot fi acordate fără gaj în timp de 1 zi. 

  Activă pe piaţa locală din 2013, compania are 80 de angajaţi şi 11 filiale la nivel naţional: Chișinău, Orhei, Bălți, Comrat, Soroca, Drochia, Edineț, Cahul, Ungheni și Căușeni.

  Grupul Mikro Kapital investeşte continuu şi susţine instituţiile financiare specializate în finanţarea întreprinderilor mici şi mijlocii din CSI, Europa de Vest şi America Centrală. În prezent, grupul de companii Mikro Kapital activează pe pieţele financiare din Luxemburg, Italia, Elveția, România, Republica Cehă, Rusia, Armenia, Uzbekistan, Kazahstan, Kârgâzstan, Belarus, Tadjikistan, Hong Kong și Ungaria.

  Cele mai populare

  Agora

  AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

  REȚELE SOCIALE

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Twitter
  • Telegram
  • RSS Feed

  APLICAȚIE

  • App Store
  • Google Play
  © 2023 Interact Media SRL
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal