De la cumpărătură la aventură: cum un card maib junior a realizat visul unui copil de a vedea finala cupei UEFA Champions League de la Istanbul

De la cumpărătură la aventură: cum un card maib junior a realizat visul unui copil de a vedea finala cupei UEFA Champions League de la Istanbul

Imaginați-vă că vă aflați într-un oraș vibrant și plin de istorie, iar pe deasupra, sunteți martorii unei finale de cupă UEFA Champions League Final Istanbul 2023, unde echipa favorită a inimii voastre sau cei mai apreciați fotbaliști se luptă pentru victorie. Este un vis împlinit pentru orice fan pasionat de fotbal! Este și unul din visele lui Cristian Grosu, care pe lângă faptul că de la vârsta de opt ani cunoaște și aplică principalele lecții ale educației financiare, datorită cardului maib junior, are acum norocul să trăiască o astfel de experiență de neuitat din lumea fotbalului.

Pentru orice copil, ca și pentru părinții săi, vestea că va merge la un astfel de eveniment, unde se va afla printre primele tribune și chiar va ieși pe stadion alături de fotbaliștii care vor juca în finală, se simte ca și cum ar fi câștigat premiul cel mare la loterie. Imaginați-vă bucuria din ochii lui Cristi, atunci când a aflat că va merge într-un oraș nou, plin de aventură și cu un meci de fotbal de top ca bonus!

...

maib

Publicitate

„Nu știam că voi fi câștigătorul. Am fost surprins foarte mult. Părinții mi-au spus că venim la un meci de fotbal. Sunt foarte emoționat că voi merge la Istanbul”, a spus Cristian cu ochii mari și plini de entuziasm, după ce a aflat că a câștigat premiul cel mare prin tragerea la sorți.

Emoțiile au surprins-o și pe mama lui Cristi, Tatiana, care a păstrat cu greu secretul marelui câștig, timp de câteva zile. Totodată, ea ne-a spus că cumpărăturile cu cardul maib junior au devenit o regulă pentru Cristian, care îl utilizează de fiecare dată când are ocazia.

...

Cristian

maib

De fiecare dată îl utilizează, chiar și când luăm anumite lucruri, el îmi spunea „mama, vreau să plătesc cu cardul meu”. Îl are de jumătate de an și îl folosește aproape zilnic.

Autor: Tatiana, mama lui Cristian

...

Cristian

maib

De altfel, o coincidență minunată este faptul că plecarea spre Istanbul va avea loc la doar o zi după ziua de naștere a lui Cristi, astfel încât călătoria se va transforma într-un cadou surpriză și cu adevărat special pentru el. 

Cardul maib junior include servicii de bază, specifice pentru copii, care au și o aplicație creată special pentru ei, dar la care au acces și părinții lor. Recent, am colaborat cu Mastercard și am realizat o promoție în care 40 de copii au câștigat diverse premii, inclusiv rucsacuri în formă de minge, sticle cadou, iar Cristi a obținut premiul cel mare, de a merge la Istanbul și vedea finala UEFA Champions League chiar pe stadion. Este o premieră în Moldova, grație colaborării noastre cu Mastercard. Urmează să adăugăm noi produse și oportunități pentru copii.

Autor: Giorgi Shagidze, Președintele maib.

...

Cristian

maib

Este minunat să vezi că Cristian a avut oportunitatea de a beneficia de această experiență oferită de maib și Mastercard, prin intermediul cardului maib junior. Prin această promoție și cadouri, maib demonstrează că este o bancă care nu doar oferă clasicele servicii, ci înțelege că clienții săi, indiferent de vârstă, sunt oameni cu aspirații, dorințe și vise unice. Faptul că există deja 10.000 de astfel de clienți, arată că această abordare nu doar funcționează, ci și are un impact pozitiv asupra comunității.

De altfel, potrivit Alionei Stratan, prim-vicepreședintă maib responsabilă de vânzări, cardul maib junior este bazat pe trei istorii, dintre care prima are la bază educația financiară, care permite copiilor, dar și părinților să vadă câți bani au și pe ce îi cheltuie, prin interfața unei aplicații create special pentru ei. O altă istorie este legată de libertatea de a administra contul, dar și posibilitatea ca părinții, deși au un cont comun, să poată interveni la nevoie pentru a-l suplini, stabili limite de cheltuieli sau alte acțiuni. Nu în ultimul rând, este vorba de satisfacția copiilor, care având acest card, primesc la pachet și sentimentul de independență.

Avem aproape 10.000 de utilizatori, dar noi nu punem atât accentul pe număr, cât pe a se simți bine. Acești copii au un comportament foarte interesant, aproape 78% dintre ei tranzacționează cashless, adică plătesc direct cu cardul, ceea ce contribuie la o economie digitală și transparentă. Intenționat nu am setat o sumă limită, fiindcă scopul nostru este să-i motivăm să utilizeze cât mai mult cardul bancar, fiindcă fiecare istorie este importantă pentru noi.

Autor: Aliona Stratan, prim-vicepreședinta maib

...

maib

Aliona Stratan afirmă că grație acestui program, copiii mai primesc și șansa de a înțelege ce este o bancă, cum funcționează și cine sunt bancherii, prin intermediul vizitelor de studiu pe care le realizează la sucursalele băncii.

În același timp, Irina Untilă, șefa Directoarea Ooficiului Mastercard Moldova, spune că este o premieră pentru țara noastră, când un copil ajunge să primească un astfel de premiu. În același timp, cardul maib junior se dovedește deja o realizare de succes.

Cardul, maib junior, este deosebit de apreciat de către tinerii noștri deținători de carduri. Prin intermediul acestui card, noi creștem o generație care este dornică de digitalizare smart și atât de frumoasă cum este câștigătorul nostru de azi. Suntem bucuroși că această campanie s-a realizat cu succes, că este un copil în Moldova, visurile căruia s-au îndeplinit.

Autor: Irina Untilă, Directoarea Oficiului Mastercard Moldova

...

Ceremonia de decernare a premiului

maib

Așadar, o astfel de experiență nu este de neuitat doar pentru copii. Mama lui Cristian, alături de sora sa, simt aceeași emoție și bucurie. Faptul că pot vedea îndeplinit unul din marile vise ale lui Cristian, îi face să se simtă și ei împliniți și fericiți, oferindu-le experiența unică de a fi mai apropiați și parte a unui moment istoric în orașul care va fi gazda finalei celei mai cunoscute competiții europene din domeniul fotbalului. 

*Acest articol a fost realizat în parteneriat cu maib.

...

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal