Studentă, revoltată, după ce într-un cămin al AMTAP ar fi căzut tencuială din tavan. Rectora AMTAP: Nu este adevărat

Studentă, revoltată, după ce într-un cămin al AMTAP ar fi căzut tencuială din tavan. Rectora AMTAP: Nu este adevărat

O bucată de tavan s-ar fi prăbușit în camera unui cămin al Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice (AMTAP). Despre asta a anunțat, pe rețelele de socializare, o tânără care locuiește în acest cămin. Autoarea postării, Anastasia Volianski, se arată revoltată de cele întâmplate, deoarece, după spusele ei, nu este prima dată când cade podul peste studenți. De cealaltă parte, conducerea instituției neagă faptul că astfel de incidente s-ar mai fi produs.

Alina Mîndrilă

Contactată de AGORA, Anastasia ne-a spus că acesta nu ar fi primul caz. „S-a întâmplat și la Academie, când alături de colegii mei făceam reparație în clasă și în momentul în care vopseam podul, s-a desprins o parte. Nu doar în căminul AMTAP cade podul. E o stare în care trăiesc studenții AMTAP zi de zi, atât la facultate, cât și la cămin”, a spus tânăra.

Anastasia Volianski locuiește chiar vis-a-vis de camera unde a avut loc incidentul. De două zile ea se află la București, iar noutatea a șocat-o. „În jurul orei nouă dimineața, peste o studentă cădea podul din camera căminului. Da, da, ați ghicit. Căminul AMTAP de pe strada Armenească 40”, a scris ea pe Facebook, menționând că studentele au anunțat-o pe șefa căminului, care, la rândul său, ar fi comunicat despre problemă șefilor din Academie. Aceștia ar fi spus că nu există fonduri pentru reparație.

Publicitate
...

Postare facebook

facebook.com/anastasya.voleanschi

De cealaltă parte, contactată de AGORA, rectora AMTAP, Victoria Melnic, susține că este pentru prima dată când are loc un astfel de incident.

Nu este adevărat, este prima dată când cade podul. Ea adună informații, dar nici măcar nu este aici. Sunt invențiile ei. Eu pot spune asumat că în ultimii 20 de ani nu s-a întâmplat să cadă tencuiala de pe perete, pod. Nu știu de ce a spus așa.

Autor: Victoria Melnic, rectora AMTAP

Amintim că, acum șapte ani o bucată de câţiva metri de tavan s-a prăbuşit într-un cămin studenţesc al Universității de Stat din Moldova. Tot atunci, cazul a fost relatat de studenți. Căminul Academiei de Muzică, Teatru, și Arte Plastice a fost construit în anul 1953.   

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal