O.C.N. SMART CREDIT S.R.L. la 13 ani de activitate!

O.C.N. SMART CREDIT S.R.L. la 13 ani de activitate!

Compania SMART CREDIT sărbătorește la data de 5 mai 13 ani de activitate! 13 ani sunt bilanțul unei activități asidue și a tot ce poate fi numit: muncă, implicare, dezvoltare, scopuri, realizări, așteptări și mult curaj!

Cătălina Vudvud Grițco

Activitatea echipei SMART CREDIT, în decursul acestor 13 ani, este rezultatul unui efort imens pentru prosperarea și succesul companiei, adus în 13 sucursale din 11 raioane ale țării de către cei 61 angajați. Angajați SMART, care, zilnic, prin aportul profesional, contribuie la dezvoltarea continuă și desfășurarea integră a activității creditare.

SMART CREDIT își felicită clienții, cei care au crezut în potențialul și veridicitatea companiei. Cu SMART CREDIT ei au putut crea propriile afaceri; scopurile lor au prins viață, în urma unei conlucrări fructuoase, fapt pentru care compania le mulțumește pentru încredere, loialitate și susținere!

Astăzi se poate spune cu fermitate că SMART CREDIT este o companie creditară solidă, cu un nume prestigios pe piața financiară nebancară din Republica Moldova! Iar acest fapt este demonstrat prin numeroasele premii anuale câștigate de către companie:

Notorium Trademark AWARDS 2016 MEDALIE DE ARGINT

Notorium Trademark AWARDS 2017 TROFEU

LOCUL I, Notorium Trademark AWARDS 2018 MEDALIE DE AUR- LOCUL I,

Notorium Trademark AWARDS 2019 TROFEU LOCUL I

Notorium TrademarkAWARDS 2020 MEDALIE DE AUR- LOCUL I,

Notorium Trademark AWARDS 2021 TROFEU LOCUL II

Notorium Trademark AWARDS 2022 TROFEU LOCUL I

Global Banking and Finance Review AWARDS 2021 Fastest Growing MicroFinance Company

Moldova, Global Banking and Finance Review AWARDS 2022 Decade of EXCELLENCE MICROFINANCE MOLDOVA.

...

O.C.N. SMART CREDIT

O.C.N. SMART CREDIT

Publicitate

Toate aceste nominalizări au fost obținute în urma prestărilor de servicii și oferte de produse creditare competitive, și deservire de înaltă calitate.

În toți acești ani, compania a fost, mereu, aproape de întreprinderile mici și mijlocii, persoanele fizice, care inițiază sau, deja, desfășoară activitate de antreprenoriat, agricultori, inclusiv femeile care participă în afaceri, oferindu-le consultații și sfaturi profesioniste, soluții financiare, credite accesibile și, mai nou, oferta de parteneriat.

Pe parcursul acestor 13 ani de activitate SMART CREDIT s-a bucurat de susținerea și încrederea partenerilor săi internaționali: GLS ALTERNATIVE INVESTMENTS MICROFINANZFONDS - FRANKFURT SCHOOL, GRAMEEN CREDIT AGRICOLE MICROFINANCE FOUNDATION- LUXEMBOURG, COOPEST, HELENOS-BELGIA, KIVA MICROFUNDS-USA, EMF MICROFINANCE FUND-LIECHTENSTEIN.

La cei 13 ani de activitate compania se bucură de o experiență vastă, cu succese și provocări.

La cei 13 ani de activitate echipa SMART CREDIT este încrezuță, ca niciodată, că cele mai mari realizări sunt de acum înainte, iar pentru ele sunt responsabili fiecare din membrii ei: tineri, curajoși și inovatori!

LA MULȚI ANI, SMART CREDIT! 

Puteți să aplicați Credit On-line, accesând https://credit.smartcredit.md/.

Ne puteți vizita în sucursalele noastre sau pe Facebook.

Call-center 022 20 20 20

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal