Primul turneu din istoria Socca EuroCup, precum și campionatul AMOLIGA susținut de NEWTON HOUSE Grădina Botanică

Primul turneu din istoria Socca EuroCup, precum și campionatul AMOLIGA susținut de NEWTON HOUSE Grădina Botanică

NEWTON HOUSE Grădina Botanică a susținut, în calitate de partener general, primul turneu din istoria Socca EuroCup, precum și campionatul AMOLIGA, desfășurat la noi în țară la Arena din parcul „La Izvor”. Acțiunea vine să sprijine dezvoltarea sportului din Republica Moldova și un mod sănătos de viață. 

Cătălina Vudvud Grițco

În perioada 26 martie — 2 aprilie 2023, s-a desfășurat Turneul Internațional Socca EuroCup: primul turneu de fotbal din istoria Socca EuroCup la Chișinău, precum și campionatul AMOLIGA – susținute în calitate de partenerul general de către NEWTON HOUSE Grădina Botanică. Turneul a fost organizat la arena din parcul „La Izvor” din Chișinău și a adunat 13 echipe din 13 țări diferite, care s-au întrecut pe arenă într-un spirit competitiv. 

...

NEWTON HOUSE Grădina Botanică

NEWTON HOUSE Grădina Botanică

Publicitate

Echipa NEWTON HOUSE Grădina Botanică a primit în dar o minge norocoasă și un tricou unic – plasate în oficiul de vânzări


În calitate de partener general al evenimentului, NEWTON HOUSE Grădina Botanică a avut un rol important în susținerea și desfășurarea turneului internațional de fotbal. De asemenea, toți managerii din departamentul de vânzări au fost invitați la arenă, unde au primit în dar un tricou imprimat cu logo-ul companiei similar cu cel pe care jucătorii echipelor naționale de fotbal a Republicii Moldova l-au purtat în timpul competiției, precum și o minge de fotbal, plasate în biroul de vânzări.

...

NEWTON HOUSE Grădina Botanică

NEWTON HOUSE Grădina Botanică

Prin susținerea unor astfel de evenimente de anvergură precum Socca 2023, dezvoltatorul imobiliar vine să sprijine promovarea sportului în Republica Moldova și un stil de viață sănătos, dar și să demonstreze responsabilitatea față de societate, inspirând oamenii să fie activi și să își păstreze corpul și mintea sănătoase. 

NEWTON HOUSE Grădina Botanică este unicul complex din Chișinău ce îmbină mediul verde vis-a-vis de parcul natural Grădina Botanică și o infrastructură proprie dezvoltată pentru un trai urban de înaltă calitate: supermarket, restaurant, propriul shopping center chiar pe teritoriul complexului, 1 100 000 m2 de spații verzi atât din parc, precum și amenajate cu zone de recreere outdoor, parcări pentru biciclete, sală de fitness cu piscină acoperită, grădiniță, parcare imensă subterană cu 3000+ locuri de parcări, depozit securizat pentru inventarul sezonier, amenajarea teritoriului conform conceptului „Mediu fără bariere”, terenuri de joacă pentru 5 categorii de vârste și terenuri multifuncționale de sport. Află detalii și disponibilitatea apartamentelor la numărul: 076 01 49 47 , vizitează biroul de vânzări la adresa: str. Grădina Botanică 18 sau accesează site-ul: newton.md/botanica.

...

NEWTON HOUSE Grădina Botanică

NEWTON HOUSE Grădina Botanică

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal