Oportunități pentru companiile de vinificație din Moldova. Cine poate participa la Expoziția Internațională

Oportunități pentru companiile de vinificație din Moldova. Cine poate participa la Expoziția Internațională

Ofertă unică pentru companiile de vinificație din Republica Moldova! În data de 8-12 iunie va avea loc expoziția internațională de Vinificație în Industria Vinului care se va desășura în China, adună vinificatori din mai multe țări care pot beneficia de networking, de o mai bună înțelegere a piețelor internaționale și de oportunități de a-și dezvolta afacerile. Președintele Camerei de Comerț și Industrie „Moldova-China”, Boris Foca informează că, acolo, Moldova are 10 standuri gratuite, astfel sunt încurajați să participe toți doritorii. 

Alina Mîndrilă

„Vrem să cream această misiune ca toate companiile care doresc să participe la expoziție să se înscrie în următoarele zile. Este nevoie să transmitem monstre în China, de a deschide vizele, să ne punem la punct cu un lanț logistic. De ce este important să participați la un asemenea eveniment? Acolo Moldova are stand-uri gratuite pentru a ne organiza. La moment dispunem de 10 stand-uri. În delegație va participa și un coordonator din partea Camerei de Comerț, care va avea grijă de toate cele necesare”, informează Boris Folca.

 

La expoziție pot participa producătorii de struguri, plantații de viță de vie, soiuri de struguri. De asemenea, produsele viti-vinicole( producătorii de sucuri din struguri, spumante inclusiv rachiuri). O altă dimeniune include echipamentele de vinărie. Totodată, Boris Foca menționează și despre seturi de producție pentru vinării, material auxiliar.

 

Publicitate
Suntem îndemnați să încurajăm participarea produselor derivate. Avem nevoie ca să ne mărim exporturile și o facem nu doar în raport cu Republica Populară Chineză dar cu toate țările. Atunci când exportăm, valoarea adugată pe produsele noastre este considerabil mai ridicată. Facem un apel-să aveți curaj, să veniți alături de noi în misiunea economică, să participați la expoziție că doar așa puteți fi cunoscuți. În același timp, întâlni un potențial partener de dezvoltare. Ne-au asigurat însăși organizatorii că vor avea grijă să ne facă întâlniri business pentru a stabili relații de durată.

Autor: Boris Foca, președintele Camerei de Comerț și Industrie „Moldova-China”

Pe lângă stabilirea legăturilor și inițierea discuțiilor ce contribuie la formarea de parteneriare avantajoase pentru producătorii din Moldova, participarea la expoziții permite contactul direct cu consumatorii, experiență care ajută la cunoașterea mai bine a specificului pieței țărilor țintă. 

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal