Transformă-ți televizorul simplu în unul Smart cu Android TV BOX de la StarNet

Transformă-ți televizorul simplu în unul Smart cu Android TV BOX de la StarNet

Vizionarea unui televizor obișnuit nu mai este atractivă într-o lume în care digitalizarea, inovația și tehnologiile ne pot transforma timpul petrecut în fața unui TV în aventuri unice și experiențe interesante. Și acum, dacă te întrebi cum e posibil să transformi televizorul simplu în unul Smart, răspunsul este – să ai un Android TV BOX de la StarNet.

Cătălina Vudvud Grițco

Ce este Android TV Box și de ce să cumpărați unul?

Android TV Box-ul este un mic dispozitiv care îți oferă posibilitatea să redai pe televizor conținutul video preferat accesând Netflix, YouTube, să navighezi pe internet, rețele sociale și chiar jocuri video. Practic, tot ce poți face pe o tabletă sau un telefon vei putea face și pe televizor, indiferent dacă este smart sau nu. Sună bine nu-i așa? 

Publicitate

Conectare rapidă

Android TV Box-ul StarNet se conectează cu televizorul printr-un simplu cablu HDMI sau AV iar configurarea o poți face în câțiva pași simpli. Dispozitivul permite conectarea la internet, fie prin cablu sau Wi-Fi, în funcție de necesități.

Simplu în utilizare


Unul dintre principalele avantaje ale produsului, este utilizarea ușoară însoțită de un meniu simplu, care îți permite să găsești rapid conținutul de care ai nevoie. Cu ușurință poți naviga prin diverse aplicații, poți reda videoclipuri, iar la necesitate, schimba data, ora, limba și alte setări ale televizorului. 

Tehnologie 4K

Android TV Box-urile de la StarNet oferă rezoluție 4K. Acum vei putea viziona emisiunile, filmele și conținutul video dorit la cea mai înaltă calitate. 

Compatibil cu diverse aplicații

Dispozitivul Android TV Box este compatibil cu o diversitate mare de aplicații, de la YouTube, Netflix până la Spotify și jocurile preferate din magazinul Google Play, pe toate le vei putea accesa pe televizor.

Filme

Cu ajutorul unui Android TV Box vei avea acces oricând la filmele și serialele îndrăgite. Nu va trebui decât să introduci denumirea în motorul de căutare și să te bucuri de o proiecție bună. Sau, găsi actorul preferat și toate proiectele cinematografice în care acesta a participat printr-un singur click.

Jocuri

Pe lângă tot conținutul media disponibil, vei avea și o listă cu jocuri video. Android TV Box-ul StarNet acceptă jocuri single și multiplayer, online și offline. De asemenea, poți oricând dorești să finalizezi nivelul jocului de pe telefon, redându-l pe televizor data viitoare, iar Google Play va salva progresul vostru.

De ce să alegi un Android TV Box de la StarNet?

·     Transformă televizorul simplu într-un unul Smart cu ajutorul Android TV Box-ului;

·     Oferă conținut original, inclusiv Starnet TV, YouTube, Netflix, Google Play, Prime Video etc.;

·     Conexiune simplă și rapidă la televizor prin Wi-Fi;

·     Imagine perfectă datorită tehnologiei 4K;

·     Flexibil în utilizare, îl puteți conecta la orice dispozitiv cu intrare HDMI sau AV, indiferent de Geolocație;

·     Chromecast și Google Assistant incorporate.

Acum că știi ce este un Android TV Box, vezi oferta StarNet și alege modelul care se potrivește cel mai bine necesităților tale AICI.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal