Planifici un picnic cu prietenii? La METRO găsești tot ce ai nevoie pentru o petrecere în sânul naturii (FOTO)

Planifici un picnic cu prietenii? La METRO găsești tot ce ai nevoie pentru o petrecere în sânul naturii (FOTO)

Iată a sosit și mult așteptatul timp frumos de afară care predispune la ieșiri cu prietenii la un picnic, unde puteți discuta despre trăiri și planuri de viitor. Orice picnic în sânul naturii presupune mai multe elemente-cheie, precum o pătură, niște gustări, tacâmuri și alte produse esențiale. În acest articol, vei afla ce poți cumpăra de la METRO ca picnicul tău să fie modest, dar și gustos în același timp, fără gătit ore în șir la bucătărie.

Cătălina Vudvud Grițco

Primul lucru de care aveți nevoie e o pătură moale și plăcută la atingere. O puteți folosi ca așternut pe iarbă sau vă puteți înveli seara, când o să vă fie puțin frig.

...

METRO

METRO

Publicitate

Următorul coș îl umplem cu tacâmuri de unică folosință: farfurii, linguri, furculițe, cuțite biodegradabile. O să vă fie comod să le luați cu voi, ocupă puțin loc și n-o să trebuiască să le spălați după utilizare. Așadar, vă recomandăm să cumpărați farfurii late și adânci, în funcție de ce gustări veți pune în ele.

De asemenea, puteți cumpăra și farfurii pătrate din carton, ele se potrivesc perfect pentru cașcaval și/sau fructe uscate.

...

METRO

METRO

Evident că aveți nevoie și de linguri, furculițe și cuțite. Deja le-am rezervat pentru voi în această listă. Important e ca să nu uitați de ele când veți face cumpărături la METRO.

Nu uitați și de paharele de hârtie! Partea cea bună este că La METRO le găsiți în diferite volume și aveți posibilitatea să faceți alegerea în funcție de necesitățile voastre.

...

METRO

METRO

Trecem la următorul pas. În această ieșire în natură veți avea nevoie cu siguranță de prosoape de hârtie și de șervețele umede, așa că alegeți ce vă convine mai mult dintre aceste produse.

...

METRO

METRO

Acum trecem la partea cea mai interesantă pentru care ne-am adunat azi. Gustările. Aici va trebui să improvizați cu produsele pe care vi le recomandăm ca să reușiți să impresionați prietenii cu mâncare gustoasă.

Primul produs în lista noastră este cașcavalul. Veți la alegere cașcaval deja tăiat sau o bucată întreagă.

...

METRO

METRO

Următorul produs este salamul, a cărui diversitate de gusturi vă poate ajuta să creați un meniu ca într-un hotel de cinci stele.

...

METRO

METRO

Hai să vedem ce puteți cumpăra de pe raftul cu fructe uscate, căci și ele se potrivesc perfect picnicului cu prietenii. Rămâne la discreția dvs. ce tipuri de fructe uscate veți procura, întrucât fiecare e cu gustul său, iar ca să nu o dați în bară, mai bine întreabați ce ar prefera să mănânce.

Și ce fel de picnic de primăvară fără verdețuri proaspete din care să gătiți o salată? Este imposibil să nu faceți și această achiziție. La METRO găsiți verdețuri pe orice plac. Mai mult, această salată de primăvară o puteți „condimenta” și cu măsline delicioase de la cunoscutul brand METRO Chef.

...

METRO

METRO

Dacă vreți să mai adăugați în meniu și produse din pește, atunci vă sugerăm să trageți cu ochiul la aceste două produse care vor fi îndrăgite de prieteni.

...

METRO

METRO

Și asta nu e tot. La finalul acestei mici petreceri în sânul naturii trebuie să strângeți după voi gunoiul produs. La METRO găsiți tot ce este necesar pentru a lăsa locul într-o curățenie ideală.

Toate cele menționate mai sus, dar și multe alte produse de puteți găsi în catalogul anexat aici sau în magazinele METRO din Chișinău și Bălți.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal