Compania BackstageIT se extinde în afara biroului: „Acum avem și o echipă de fotbal!”

Compania BackstageIT se extinde în afara biroului: „Acum avem și o echipă de fotbal!”

BackstageIT, o companie din Chișinău specializată în dezvoltarea de software, se extinde acum și în afara biroului. Compania a anunțat recent înființarea echipei de fotbal, care este alcătuită din programatori.

Cătălina Vudvud Grițco

Echipa de fotbal a BackstageIT este formată din jucători din diverse echipe din cadrul companiei și are ca scop principal promovarea unui stil de viață sănătos și a unei culturi de colaborare între membrii echipelor. Mai nou, echipa participă la campionatul de fotbal Business League. 

„Suntem foarte încântați să avem o echipă proprie de fotbal. Ne dorim să promovăm un stil de viață sănătos și să întărim relațiile dintre colegii noștri din diverse echipe”, a declarat directorul general al companiei BackstageIT.

Aceasta nu este prima dată când compania BackstageIT a luat măsuri pentru a promova un stil de viață sănătos între angajații săi. Compania oferă și o gamă largă de beneficii pentru sănătate, cum ar fi sesiuni de masaj, yoga, check-up medical anual, sesiuni de learning & development pe diverse teme ca: sănătate mintală, burnout și multe altele.

...

BackstageIT

BackstageIT

Publicitate

„Suntem o companie care se preocupă de bunăstarea angajaților săi și suntem mândri să oferim o gamă largă de beneficii pentru sănătate. Înființarea echipei de fotbal este doar una dintre măsurile pe care le-am luat pentru a promova un stil de viață sănătos și a întări relațiile dintre membrii echipei”, a mai adăugat Sander Geels, directorul general al companiei BackstageIT.

Cu această mișcare, compania BackstageIT continuă să arate angajaților săi și comunității în general că este o companie care se preocupă de bunăstarea angajaților săi și a societății în ansamblu. 

Menționăm că BackstageIT a fost creat în 2019 cu viziunea de a-și ajuta partenerii să-și extindă echipa internă cu talent suplimentar în dezvoltarea de software. Compania găsește talent IT în Moldova rapid și eficient. Abordarea lor unică creează un mediu în care programatorii colaborează pentru a livra proiecte la cel mai înalt nivel.  

...

BackstageIT

BackstageIT

BackstageIT oferă tot ceea ce au nevoie dezvoltatorii off-shore pentru a deveni membri valoroși ai echipei interne din Țările de Jos și oferă instruire și sprijin pentru a se asigura că angajații înțeleg nevoile și cultura clienților.

*Despre orarul meciurilor din cadrul “Business League” puteți afla mai multe pe pagina oficială de facebook.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal