De Ziua Europei, Asociația A.S.I.C.S. și Comunitatea Bulgară din R.Moldova au organizat o nouă acțiune caritabilă

De Ziua Europei, Asociația A.S.I.C.S. și Comunitatea Bulgară din R.Moldova au organizat o nouă acțiune caritabilă

Sute de oameni, inclusiv conducerea Republicii Moldova și diplomați, au vizitat pe 13 mai pavilionul Bulgariei din Orășelul European, au făcut cunoștință cu obiceiurile, produsele și bucătăria tradițională a țării. Totodată, ei au participat la o acțiune caritabilă, organizată de către Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului și Comunitatea Bulgară din Republica Moldova.

Cătălina Vudvud Grițco

„Toți cei care vin în acest orășel improvizat cu corturi ale țărilor membre ale UE se pot familiariza cu bucatele și produsele tradiționale ale acestora. Printre ei se numără și Bulgaria. Toată lumea poate gusta din baniță, se poate delecta cu vinuri minunate și tradițională țuică”, a declarat ambasadorul Bulgariei în Republica Moldova, Evgueni Stefanov Stoytchev.

Suma, obținută din vânzări la pavilionul Bulgariei, a fost dublată de A.S.I.C.S. și va fi transmisă în curând Centrului de plasament pentru copii orfani din satul Corten, raionul Taraclia.

...

Asociația A.S.I.C.S.

Asociația A.S.I.C.S.

Publicitate

„Comunitatea Bulgară din Republica Moldova are ocazia să reprezinte Bulgaria la această sărbătoare, iar acest fapt ne bucură enorm. Am reușit să aducem și produse din Bulgaria, care sunt comercializate aici. Totodată, în acest pavilion doritorii pot achiziționa produse și suveniruri, produse de bulgarii din Republica Moldova. Conform înțelegerii cu Asociația A.S.I.C.S., suma obținută din vânzări va fi dublată și va fi transmisă Centrului nou deschis pentru copiii orfani. Va fi un suport pentru ei”, a precizat președintele Comunității Bulgare din Republica Moldova, Gheorghe Barbarov.

„Asociația A.S.I.C.S. este întotdeauna deschisă pentru parteneriate, în special când acestea sunt lansate în scopuri caritabile. Suma colectată din vânzările la pavilionul ambasadei Bulgariei va fi dublată de Asociația A.S.I.C.S., ajungând la 20 de mii de lei”, a precizat managerul proiectelor Asociației A.S.I.C.S., Tatiana Bahova.

...

Asociația A.S.I.C.S.

Asociația A.S.I.C.S.

Vizitatorii Orășelului European au făcut cumpărături cu plăcere, contribuind la o faptă bună. Printre ei a fost și ambasadorul Ucrainei la Chișinău.

„Admir acțiunile Asociației A.S.I.C.S. în sfera carității. Este o cauză foarte nobilă care trebuie susținută și continuată”, a precizat diplomatul ucrainean Marko Șevcenco.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal