Fagura lansează Programul „Cashback pentru IMM”: 100 de beneficiari și oportunități de finanțare pentru antreprenorii din Republica Moldova

Fagura lansează Programul „Cashback pentru IMM”: 100 de beneficiari și oportunități de finanțare pentru antreprenorii din Republica Moldova

La împlinirea a 4 ani de la lansare, Fagura.com, în parteneriat cu Proiectul Tehnologiile Viitorului în Moldova, anunță astăzi, 17 mai 2023, lansarea Programului „Cashback pentru IMM”, cu scopul de a sprijini dezvoltarea și creșterea durabilă a întreprinderilor mici și mijlocii din Republica Moldova. Acest Program inovativ oferă finanțare avantajoasă și acces la capital pentru 100 de beneficiari selectați. În scopul creșterii rezilienței întreprinderilor, împrumutații vor beneficia de finanțare nerambursabilă, sub formă de cashback , în valoare de 20% din suma împrumutului, până la 19 250 MDL. Finanțarea nerambursabilă este acordată prin intermediul Fagura.com de către Proiectul Tehnologiile Viitorului în Moldova, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie.

Cătălina Vudvud Grițco

Programul „Cashback pentru IMM” constă în oferirea de împrumuturi cu condiții avantajoase și rambursarea unei părți din valoarea acestora, în funcție de performanța beneficiarilor. Astfel, antreprenorii vor beneficia de un stimulent financiar care să îi motiveze să își dezvolte afacerile pe filiera de economie verde, comerț online, mass media digitală, industria ușoară, sustenabilitate și digitalizare a afacerilor, astfel contribuind la creșterea economică a țării.

Suntem încântați să lansăm acest Program inovator și să contribuim astfel la dezvoltarea întreprinderilor mici și mijlocii din Republica Moldova. Avem deja experiența programelor dedicate acestor tipuri de antreprenori, susținem transformarea digitală și economia verde prin tot ce facem la Fagura și credem sincer că acest Program va avea un impact pozitiv asupra creșterii economice sustenabile în țara noastră.

Autor: Tudor Darie, CEO Fagura.com

Publicitate

Doina Nistor, directoarea Proiectului Tehnologiile Viitorului în Moldova: „Parteneriatul nostru cu Fagura demonstrează angajamentul nostru comun de a sprijini antreprenorii din Republica Moldova pentru creșterea sustenabilității afacerilor lor. Sperăm ca acest Program să inspire atât investitorii locali, cât și cei străini să investească în dezvoltarea multiplelor afaceri locale , care să contribuie la formarea unei economii durabile și racordate la necesitățile timpului.”

Răzvan Ursu, antreprenor, beneficiar de finanțare prin Fagura.com: Ceea ce pot spune cu siguranță este că este o alternativă sănătoasă la sistemul bancar din RM, odată datorită dobânzilor, care sunt mult mai mici pentru IMM-uri și persoane fizice și doi - pentru rapiditate.”

...

Fagura.com

Programul „Cashback pentru IMM”

Domeniile prioritare pentru finanțare includ ingineria de precizie, producția, mass-media digitală, industriile creative, comerțul electronic, industria ușoară și TIC. Scopurile pentru care vor fi acordate împrumuturile includ dezvoltarea de noi produse și servicii, modernizarea echipamentelor și facilitarea accesului la tehnologii inovatoare, automatizarea proceselor operaționale sau adoptarea instrumentelor digitale și tranziția spre economia verde. Pentru mai multe informații despre Programul „Cashback pentru IMM” și procesul de aplicare, puteți consulta AICI regulamentul.

...

Fagura.com

Programul „Cashback pentru IMM”

Cu o experiență de patru ani pe piața Republicii Moldova și o echipă dedicată de experți în domeniul financiar și tehnologic, Fagura.com își propune să revoluționeze modul în care IMM-urile obțin finanțare și să stimuleze creșterea economică prin inovație și tehnologie. Compania a dezvoltat un scoring automatizat de analiză a bonității companiilor, chiar dacă acestea sunt nou-create sau la început de drum. Experiența exclusiv online și rapiditatea sunt punctele forte ale platformei, fie că vorbim despre finanțare sau investiții.

...

Fagura.com

Programul „Cashback pentru IMM”

Proiectul Tehnologiile Viitorului în Moldova, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie susține dezvoltarea economiei digitale, creative și prietenoase mediului în Moldova. Proiectul, cu un buget de 52,8 mln. USD și o durată de implementare de 5 ani (2021-2026), promovează, în echipă cu partenerii cheie, inovația și noile tehnologii în următoarele sectoare strategice pentru R. Moldova - tehnologia informațiilor și comunicației (TIC), ingineria, industria ușoară, industriile creative și digital media - pentru a spori competitivitatea și integrarea acestora pe piața globală.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal