Au fost anunțați următorii trei speakeri la TEDxValeaTrandafirilor

Au fost anunțați următorii trei speakeri la TEDxValeaTrandafirilor

TEDxValeaTrandafirilor a anunțat următorii trei vorbitori ai celei de-a treia ediții, din data de 11 iunie. Află cine sunt aceștia și despre ce vor vorbi.

Cătălina Vudvud Grițco

Kardo Sharifi este director executiv la Moonshot și “cetățean global”. Pasiunea pentru educație și inovații l-a îndrumat în calea profesională, iar curiozitatea de a descoperi culturi îl aduce pe scena TEDx. În parcursul său profesional la Dreamups, Kardo a ajutat peste 100 de fondatori de start-up, experți și antreprenori să-și atingă obiectivele. Iar pe 11 Iunie, vine să ne dezvăluie una din cele mai curioase idei pe care a învățat-o în experiența sa. Kardo va păși pe scena TEDxValeaTrandafirilor cu un discurs cu tema „Poveștile: de la experiență personală la viziune globală”.

Cristina Drăgan este psiholog clinician format în lucrul somatic cu trauma de șoc și de atașament, terapeut Somatic Experiencing, psihoterapeut sistemic și facilitator de constelații familiale. A început să studieze psihologia pentru a putea înțelege și vindeca propriile traume. Transformând pasiunea într-o vocație, Cristina a ajutat până acum sute de oameni să își recapete sănătatea fizică, mentală și emoțională. Pe 11 Iunie, Cristina vine să te surprindă la TEDxValeaTrandafirilor cu un discurs profund și personal cu titlul „Pace în oameni - pace între oameni”.

Începând propria afacere la 14 ani, Cristian Frunze este fondatorul Ken și Smart Curs - o platformă de cursuri online cu peste 50 000 de studenți. Antreprenor încă din liceu, Cristian combină reușit viața de elev cu afacerile. Pe 11 iunie, vine la TEDx să ne inspire cu un discurs la tema „Tinerețea nu este o scuză”.

Urmărește pagina de facebook a TEDxValeaTrandafirilor pentru a fi primul sau prima care află despre noutățile conferinței pe Facebook.

Biletele sunt deja disponibile pe iTicket.md.

Despre TEDx, x = eveniment organizat independent

Publicitate

În spiritul ideilor care merită răspândite, TEDx este un program de evenimente locale, auto-organizate, care reunesc oamenii pentru a împărtăși o experiență asemănătoare TED. La un eveniment TEDx, speakerii pornesc discuții profunde și conexiuni. Aceste evenimente locale, auto-organizate sunt denumite TEDx, unde x = eveniment TED organizat independent. Conferința TED oferă îndrumări generale pentru programul TEDx, dar evenimentele individuale TEDx sunt auto-organizate. (Sub rezerva anumitor reguli și reglementări.) 

Despre TED

TED este o organizație non-profit dedicată ideilor care merită răspândite. Începând ca o conferință de patru zile în California în urmă cu 30 de ani, TED a crescut pentru a-și susține misiunea cu mai multe inițiative. La cele două conferințe anuale, TED îi invită pe cei mai mari gânditori și implementatori din lume să vorbească timp de 18 minute sau mai puțin. Multe dintre aceste discuții sunt apoi disponibile, gratuite, la TED.com. Speakeri TED au fost: Bill Gates, Jane Goodall, Elizabeth Gilbert, Sir Richard Branson, Nandan Nilekani, Philippe Starck, Ngozi Okonjo-Iweala, Sal Khan și Daniel Kahneman.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal