AGORA MEMBERSHIP | Vrem să facem cât mai multe aici și acum. Împreună cu voi

AGORA MEMBERSHIP | Vrem să facem cât mai multe aici și acum. Împreună cu voi

Noi, la AGORA, credem că mass-media trebuie să fie liberă, independentă și accesibilă. Și mai credem că o presă, care lucrează în interesul cetățenilor, se face împreună cu ei.

Redactia Agora

În toți anii de când existăm, am crescut și ne-am dezvoltat în afara oricărei protecții a vreunui partid politic sau politician. Am testat formate noi, am eșuat, am căutat soluții, am inovat, am schimbat. De nouă ani, de când ne-am făcut loc pe piața media din Moldova, nu ne-am oprit nicio clipă din mișcare. Niciodată nu ne-a fost frică să încercăm ceva nou, iar curajul ne-a fost răsplătit de fiecare dată de oamenii care au crezut în noi și și-au tras scaunul mai aproape, ca să fie parte din gașca noastră de neliniștiți și visători pragmatici.

Dacă apreciezi munca noastră, dă-ne putere să continuăm să expunem fapte și să creăm proiecte speciale. Devino membru: https://agora.md/membership.

Publicitate

Să faci jurnalism într-o țară care abia învață, timid și cu pași mici, despre puterea informației corecte și veridice, despre valoarea ei și importanța pe care o are în viața de zi cu zi a fiecărui om care vrea să ia decizii corecte și informate, e o provocare și o aventură cotidiană. E și un efort la care, credem noi, trebuie să participe fiecare. Roma nu s-a construit într-o zi și nici de o mână de oameni. Noi, însă, nu putem aștepta milenii pentru a ne dezvolta. Vrem să facem cât mai multe aici și acum. Împreună cu voi.

...

Când ai nevoie de o comunitate, abonează-te la AGORA

agora.md

Investește în dezvoltarea redacției AGORA. Devino membru: https://agora.md/membership

Beneficiile pe care le vei avea, devenind membru AGORA

Apartenența la ceva mare și important.

Vei fi parte a unei comunități dinamice și vibrante, care au puterea să schimbe lucrurile.

Posibilitatea de a alege subiectele lunare despre care vor scrie jurnaliștii AGORA.

Posibilitatea de a propune subiecte pentru investigații.

Reduceri garantate pe AGORA e-shop.

Bilete și invitații la evenimentele și spectacolele partenerilor AGORA.

Site și aplicație fără bannere.

Acces preferențial la evenimentele organizate de AGORA.

...

Când vrei mai mult decât știri, abonează-te la AGORA

agora.md

Devine tot mai complicat, dar nu imposibil, să distingem realitățile din fluxul informațional și să ținem piept falsurilor sau senzațiilor goale. E un efort pe care îl facem pentru a rămâne fideli valorilor la care am aderat și pentru a ne răsplăti publicul. Acum ca niciodată, jurnaliștii AGORA analizează minuțios orice sursă de informație și publică doar ștriri și materiale jurnalistice verificate. E misiunea noastră să rămânem de încredere și inpendenți de orice influență. E un drum pe care îl putem parcurge doar împreună.

Devino membru AGORA și contribuie la dezvoltarea unei redacții care informează corect: https://agora.md/membership

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal