Celebrând Progresele Tehnologice: Debutul premiilor Moldova Innovation Awards

Celebrând Progresele Tehnologice: Debutul premiilor Moldova Innovation Awards

În cadrul actualei revoluții digitale, Moldova demonstrează un puternic spirit inovativ. Moldova Innovation Awards (MIA) este primul eveniment menit să evidențieze această creativitate și ambiție a companiilor tech din țară - toate esențiale în sectorul tech al Moldovei. 

Redactia Agora

Organizat de Moldova Innovation Technology Park (MITP), MIA este primul eveniment de acest gen în țară, pregătind scena pentru o nouă eră de recunoaștere a industriei tech. MIA promovează produsele digitale excepționale, serviciile și inițiativele companiilor tech locale, servind drept rampă de lansare pentru inovațiile moldovenești pe scena globală.

Celebrând schimbătorii de joc, disruptorii și vizionarii, MIA urmărește să încurajeze o cultură a inovației, să atragă investiții tech globale și să promoveze colaborarea între liderii tech locali și internaționali.

Premiile sunt împărțite în cinci categorii, fiecare evidențiind un anumit domeniu de realizare: Cel mai bun Produs Inovativ, Cel mai bun Serviciu Inovativ, Inițiativa de Impact a anului, Rising STARtup, Premiul special din partea juriului. Această abordare cuprinzătoare asigură că toate aspectele progresului tehnologic sunt reprezentate.

Cel mai bun Produs Inovativ este dedicată celui mai inovator produs care aduce un impact semnificativ în industrie, în timp ce Cel mai bun Serviciu Inovativ se concentrează pe cel mai impresionant serviciu care introduce o modalitate nouă și îmbunătățită de a satisface nevoile consumatorilor.

Inițiativa de Impact a anului recunoaște proiectul tech care a creat un impact social pozitiv remarcabil. Pe de altă parte, Rising STARtup aduce un omagiu start-up-urilor tech promițătoare în faza incipientă, care deja demonstrează potențial pentru o creștere explozivă.

...

Moldova Innovation Awards

Moldova Innovation Awards

Publicitate

În cele din urmă, Premiul Special al Juriului este rezervat unui proiect tech extraordinar care s-ar putea să nu se încadreze în categoriile convenționale, dar este prea remarcabil pentru a fi trecut cu vederea. Este cartea neașteptată, minunea care lasă o impresie durabilă.

Juriul internațional include personalități recunoscute precum Angelos Angelou, fondator și CEO al AngelouEconomics, și Rick Rasmussen, un veteran al Silicon Valley. Aceștia se alătură unui panel național de experți, printre care Victor Guzun, expert în politici de digitalizare, Vitalie Eșanu, fondator și CTO la Soofragio, și Vasile Tofan, partener senior la Horizon Capital. Acești jurați își vor aduce cunoștințele și expertiza valoroase pentru a evalua și a recunoaște cele mai promițătoare inovații din Moldova.

MIA este o oportunitate extraordinară pentru toți cei interesați de tehnologie și inovare să se implice și să contribuie la viitorul industriei tehnologice a Moldovei. Nu ratați ocazia de a fi parte a acestui eveniment istoric! Rezidenții MITP care vor să aplice la MIA sunt încurajați să o facă până pe data de 30 mai, când se încheie perioada de aplicare. Companiile interesate pot aplica aici: https://awards.mitp.md/#nominations.

Vă invităm să aflați mai multe despre MIA și să vă înscrieți pentru a participa, urmând conturile de pe rețelele sociale ale evenimentului:

Instagram

Facebook

LinkedIn

Câștigătorii Moldova Innovation Awards vor fi anunțați în cadrul ceremoniei Gala Awards care va avea loc la în data de 15 iunie, ca parte a Moldova Digital Summit 2023 din Chișinău. Concursul Moldova Innovation Awards 2023 este organizat de către Moldova Innovation Technology Park în parteneriat cu USAID, Suedia și Western NIS Enterprise Fund (WNISEF).

Pentru orice întrebări și/sau informații despre Moldova Innovation Awards, puteți accesa site-ul www.awards.mitp.md, trimite mesaje pe [email protected] sau suna la telefonul: +373 79 40 99 11. 

La MIA, inovația nu este doar recompensată, este încurajată.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal