Castel MIMI este pregătit să pună în valoare potențialul turistic al Moldovei pentru oficialii care la 1 iunie ajung la Summitul Comunității Politice Europene

Castel MIMI este pregătit să pună în valoare potențialul turistic al Moldovei pentru oficialii care la 1 iunie ajung la Summitul Comunității Politice Europene

Castel MIMI a încheiat partea sa de pregătiri organizatorice pentru Summitul Comunității Politice Europene, care va avea loc la 1 iunie, la Bulboaca. Acestea au inclus o serie de reamenajări, instruiri ale personalului, precum și perfecționarea abilităților bucătarilor și sommelier-ilor.


Redactia Agora

O comisie specială formată din experți în vinuri din Uniunea Europeană și Republica Moldova a fost desemnată să selecteze cele mai renumite vinuri de la Castel Mimi. Acestea includ vinuri celebre din gama Governor, precum și faimosul Roșu de Bulboaca. De asemenea, au fost incluse și vinuri din linia clasică, cum ar fi Sânzienele, pentru a oferi oaspeților o experiență diversă și autentică.  De asemenea, a fost acordată o importanță deosebită pregătirii unui meniu de excepție care să însoțească aceste vinuri. Meniul a fost inspirat de tradiția și gusturile locale, punând accent pe produse ecologice din Republica Moldova.

Adrian Trofim, CEO Castel MIMI, a declarat: Prin toate eforturile noastre, ne dorim ca fiecare moment petrecut aici, fiecare aromă și gust să fie o călătorie în cultura și gastronomia autentică și rafinată a Moldovei”. 

Totodată, a fost acordată o atenție sporită decorului și amenajărilor care să pună în valoarea eleganța Castelului Mimi, povestind astfel oaspeților despre simbioza dintre tradiție și modernitate care se regăsește în Moldova. În același timp, personalului Castelului a fost instruit pentru a oferi tot suportul necesar în ziua evenimentului și pentru a reprezenta onorabil țara noastră.

...

Castel MIMI

Castel MIMI

Publicitate
În cadrul pregătirilor pentru primirea oaspeților, am acordat o atenție deosebită instruirii personalului nostru. Am organizat o serie de cursuri și sesiuni de instruire, punând accentul în special pe protocoalele de servire și comportamentul în astfel de evenimente de înaltă importanță. Echipa noastră a fost pregătită în detaliu pentru a asigura că fiecare aspect al serviciilor noastre este în concordanță cu cele mai înalte standarde de protocol.

Autor: Adrian Trofim, CEO Castel MIMI

...

Castel MIMI

Castel MIMI

Monumentul istoric de la Bulboaca, Castel MIMI se regăsește în top-ul celor mai frumoase 15 vinării din lume, iar interesul sporit din partea turiștilor a contribuit la includerea acestei vinării în topul Wine Travel Award cu titlul de “carte de vizită a Moldovei”. 

Ospitalitatea și calitatea deservirii oaspeților Castel MIMI a fost apreciată până acum de peste 200 de mii de turiști din peste 80 de state, care au venit să descopere această bijuterie a patrimoniului european.

Anterior, Castel MIMI a fost ales ca și locație pentru desfășurarea mai multor foruri de importanță internațională, cum ar fi întrunirea UEFA, Conferința Mondială a Turismului Vinicol a Organizației Mondiale a Turismului, sub egida ONU, confirmând, astfel, statutul de gazdă a evenimentelor de anvergură. 

...

Castel MIMI

Castel MIMI

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal