Inovația în Prim-Plan: Moldova Innovation Awards Extinde Invitația pentru Companiile IT și Creative

Inovația în Prim-Plan: Moldova Innovation Awards Extinde Invitația pentru Companiile IT și Creative

Data limită pentru depunerea aplicărilor la Moldova Innovation Awards a fost extinsă până pe 3 iunie. Datorită numeroaselor solicitări ale companiilor care încă nu sunt rezidente Moldova Innovation Technology Park, orice companie din Moldova care activează în sectorul IT sau creativ este încurajată să participe. 

Redactia Agora

Moldova Innovation Awards este un eveniment cheie pentru industriile IT și creative din Moldova, cu scopul de a recunoaște, încuraja și recompensa cele mai inovatoare companii  din aceste domenii. MIA își propune să scoată în lumina reflectoarelor talentele locale, să stimuleze inovația și să încurajeze un spirit de excelență în rândul companiilor din Moldova.

Moldova devine tot mai atractivă pentru investitori și parteneri internaționali. Acest lucru este datorat în mare parte sectorului nostru tehnologic și creativ care este în continuă evoluție și expansiune. Astfel, Moldova Innovation Awards nu este doar o competiție, ci și o vitrină pentru potențialul incredibil al Moldovei în lumea tehnologiei și a inovației. 

Participarea la MIA oferă numeroase avantaje pentru companiile din Moldova:

Recunoaștere - Un premiu MIA nu este doar o validare a muncii efectuate de companiile locale, dar și o recunoaștere a calității și inovației pe care o aduc în domeniul tehnologic și creativ.

Vizibilitate - Companiile finaliste și câștigătoare vor beneficia de o vizibilitate sporită pe scena locală și internațională, ceea ce poate duce la noi oportunități și colaborări.

Networking - MIA oferă o oportunitate unică pentru companii de a interacționa și a se conecta cu lideri și experți de top din industrie, atât la nivel național, cât și internațional.

Categoriile la care puteți participa sunt „Best Product Innovation”, „Best Service Innovation”, „Impactful Initiative of the Year”, „Rising STARtup” și „Special Jury Prize”, fiecare concepută pentru a evidenția și a onora diferite tipuri de inovație și excelență în domeniu.

Printre premiile pe care le vor primi câștigătorii se numără: apariții în mass-media, acoperirea integrală sau parțială a costurilor pentru participarea la evenimente internaționale, certificări și formări internaționale pentru membrii echipei, ore de mentorat/consultanță oferite de firme de consultanță de top, premii în bani oferite de partenerii și sponsorii competiției, etc.

MIA este mândră să prezinte un juriu format din experți de renume din industrie, cum ar fi Angelos Angelou, Mateusz Majewski, Rick Rasmussen și Manisha Aryal, Kadri Tuisk, alături de figuri notabile din Moldova, precum Vasile Tofan, Ion Sturza, Victor Guzun și Vitalie Eșanu. Ei sunt cei care vor evalua și vor selecta cele mai strălucite idei și proiecte.

Primii 40 de aplicanți eligibili vor primi invitații exclusive la Gala Awards, care va avea loc pe 15 iunie. Această competiție vine pentru a accentua progresul Moldovei în domeniul tehnologiei și creativității. Cu industria autohtonă în plină dezvoltare, MIA își propune să arate lumii curajul și ingeniozitatea companiilor. Participând la MIA, acestea își pot etala talentul și pot evidenția modul în care inovația lor contribuie la progresul societății și al economiei naționale.

Poți aplica pentru Moldova Innovation Awards aici: http://awards.mitp.md/#nominations.

Publicitate

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal