Viorel Mardare: „O nouă eră răsare — era tricourilor pizdoase”.
 Tricoul „Bdysh!”, gândit și desenat de Viorel Mardare, exclusiv în AGORA e-shop

Viorel Mardare: „O nouă eră răsare — era tricourilor pizdoase”. Tricoul „Bdysh!”, gândit și desenat de Viorel Mardare, exclusiv în AGORA e-shop

Viorel Mardare avea un vis… Avea el, de fapt, ca tot omul, mai multe, despre acesta, însă, știm sigur. Și pentru că Viorel n-a reușit să-și vadă toate visurile realizate, ne-am apucat noi să le realizăm pe unele din ele, ajutați de familia sa. Lansăm pe AGORA e-shop o colecție limitată de tricouri „Bdysh!”, care se vor vinde în set cu cartea „Așa erau timpurile” și hanoracul „IUBIRE”.

Redactia Agora

O nouă eră răsare — era tricourilor pizdoase, inedite și irepetabile, numerotate și semnate cu grijă. Iată primele două din colecția primăvară-vară 2009—2019.

Autor: Viorel Mardare

Așadar, deci, intrăm într-o nouă eră - era tricourilor „pizdoase, inedite și irepetabile”, desenate de Viorel Mardare în caiețel.

Primul tricou „pizdos” este „Bdysh!”, un tricou de colecție, exclusiv, dintr-o serie limitată, scoasă pentru cei care înțeleg și apreciază umorul și ironia lui Viorel, pentru oamenii care vor să aibă o părticică din geniul și viziunea lui asupra lumii - crudă, cu note de sarcasm și post-gust taninos, dar foarte pacifistă și iubitoare de viață.

Publicitate
 „Bdysh!” Tricou conciliator. Reprezintă un soldat sovietic cățărat pe tanc, care face „bdysh!” Se potrivește atât celor care-l consideră „ocupant” precum și publicului care-l crede „eliberator”.

Autor: Viorel Mardare

Avem și câteva oferte speciale pentru această lansare. Colecția „Bdysh!” tricou + cartea „Așa erau timpurile” de Viorel Mardare (Editura Cartier) cu o reducere de 20% (de la 549 lei la 440lei).

...

„Bdysh!” + „Așa erau timpurile”

agora.md

Pentru o experiență deplină, avem și opțiunea colecția „Bdysh!”- tricou+ carte „Așa erau timpurile” și hanorac „IUBIREA” cu o reducere de 20% (de la 1549 lei la 1240 lei).

...

„Bdysh!” + „Așa erau timpurile”+„IUBIREA”

agora.md

Tricourile sunt fabricate în Moldova, din țesătură de bumbac de calitate înaltă. 

Membrii AGORA au reduceri garantate la toate articolele din e-shop. Devino membru: https://agora.md/membership.

LATER EDIT: După o analiză minuțioasă a feedbackului primit de la publicul AGORA, am decis: 1. să schimbăm titlul știrii, pentru a face mai clar faptul că este un citat din Viorel Mardare; 2. să vindem tricoul „Bdysh!” doar împreună cu cartea „Așa erau timpurile”, care oferă contextul apariției acestuia și unde, chiar pe primele pagini, este descris conceptul lui. În urma acestor schimbări din e-shop, am înlocuit și imaginea de copertă a știrii și am eliminat toate imaginile cu tricoul neînsoțit de carte, pentru a nu crea confuzie.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal