#ROOFOFFLINE: MAD about AD- Află cine sunt partenerii celui mai fain eveniment de pe acoperiș

#ROOFOFFLINE: MAD about AD- Află cine sunt partenerii celui mai fain eveniment de pe acoperiș

#ROOFOFFLINE: MAD about AD se întâmplă peste doar 5 zile. Astăzi vrem să vă povestim despre partenerii evenimentului, cei care ne ajută să organizăm o petrecere faină pe un acoperiș minunat pe 5 iunie.

Redactia Agora

Proiectul Tehnologiile Viitorului

În primul rând, aducem mulțumiri Proiectului Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID - US Agency for International Development, Suedia și Marea Britanie. Proiectul Tehnologiile Viitorului este un catalizator de modernizare și inovare a mai multe domenii ce țin implementarea noilor tehnologii, precum tehnologia informațiilor și comunicației, inginerie, industria ușoară, industriile creative și digital media. Datorită acestui proiect în Moldova se întâmplă lucruri minunate în domenii creative.

Publicitate
...

Festivalul Industriilor Creative

Festivalul are susținerea Proiectului Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie.

Purcari - We are the Champions

Cea de a 11-a ediție #ROOFOFFLINE va fi „decantată” cu un vin special oferit de prietenii noștri de la vinăria Purcari! Și dacă ne întâlnim să vorbim despre publicitate, nu putem uita faimosul spot „We are the Champions”, realizat de regizorul Viorel Mardare și producătorul Sergiu Prodan, împreună cu sătenii din Purcari pe post de soliști. https://purcari.wine/en/article/lucratorii-din-purcari-canta-we-are-the-champions/

”We are the champions” a fost lansat în 2017 pentru a celebra faptul că Purcari a devenit cea mai premiată vinărie din Europa Centrală și de Est la Decanter Wine Awards în 2015 și 2016.

Mai mult, cei care vor veni la ROOFOFFLINE vor avea ocazia să participe în concursuri unde partenerul evenimentului Purcari va oferi Rose-uri de Purcari. Iar după un pahar de vin nobil, networking-ul nostru va căpăta un gust fin și arome îmbătătoare de sărbătoare.

maibuni nu doar în banking, ci și în proiecte pentru societate

Suntem onorați să-i avem pe prietenii noștri de la maib printre partenerii #ROOFOFFLINE:MAD about AD! Unul dintre cele mai îndrăgite brand-uri din țara noastră, maib este un exemplu de urmat la capitolul prezență în spațiul mediatic. Publicitatea maib a fost întotdeauna creativă și memorabilă, multe dintre spoturile băncii fiind elaborate de echipa Atelier și de Viorel Mardare, o echipă cu care vei putea face cunoștință la #ROOFOFFLINE: MAD about AD.. Într-un cuvânt, un partener ideal pentru #ROOFOFFLINE-ul din acest an!

...

maib

maibuni

SCHWEPPES - brand mondial de băuturi fondat de Johann Jakob Schweppe

În primul rând #ROOFOFFLINE: MAD about AD este despre socializare. O discuție cu un cocktail plin de energie și prospețime ne poate duce foarte departe! Suntem fericiți să-i avem alături pe partenerii noștri de la Schweppes, adevărați profesioniști în arta comunicării cu „gust”. Pe acoperișul #ROOFOFFLINE vom găzdui un bar mobil, în care vom valorifica cocktailurile pe baza băuturilor din gama Schweppes!

Pentru o socializare mai intensă, fiecare oaspete #ROOFOPFFLINE va beneficia de un cocktail gratuit! 

Deci, pe 5 iunie, începând cu orele 18:30, te așteptăm la #ROOFOFFLINE: MAD about AD, pe acoperișul restaurantului Vino pizza&wine (str. 31 August 113) cu un bilet procurat din timp pe https://iticket.md/event/roofoffline-mad-about-ad

Preț preferențial abonați AGORA: 100 lei (devino membru acum: https://agora.md/membership )

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal