VB Talks | Podcast by Victoriabank | Dana Ciobanu & Cătălin Lungu: „Eu sunt foarte autoironic și, astfel, nu există niciun om care să mă poată ataca” (VIDEO)

VB Talks | Podcast by Victoriabank | Dana Ciobanu & Cătălin Lungu: „Eu sunt foarte autoironic și, astfel, nu există niciun om care să mă poată ataca” (VIDEO)

Invitatul celei de 21-a ediții a podcastului VB Talks, prezentat de Dana Ciobanu, este o persoană publică extrem de populară, ba chiar „măiastră”: la doar 26 de ani a și primit titlul „Maiestru în Artă”. Cătălin Lungu este actor la Teatrul Guguță, de câțiva ani realizează proiectul #ZeroDoi la Jurnal tv, iar începând cu anul trecut și reality-show-ul „Vreau la țară”. Parodiile sale sunt cunoscute și apreciate de moldoveni, iar audiența sa bate recorduri. Cătălin a parodiat zeci și zeci de personaje, iar visul său este să fie parodiat el însuși – nu oricum, ci agresiv: „Vreau parodii din astea în care să-și bată joc de mine...”

Victoriabank Author

Deși televiziunea este cea care i-a adus popularitatea de care se bucură astăzi, Cătălin ar prefera teatrul, dacă ar fi să aleagă între cele două: acolo, pe scenă, este trăireea autentică, iar contactul cu publicul îi trezește energii absolut speciale. El este actor la teatrul Guguță, dar colaborează și cu teatrul Luceafărul, având o relație profesională bună cu regizorul Slava Sambriș. În general, spune Cătălin Lungu, „orice actor din Moldova poate să fie și Di Caprio”, dacă beneficiază de condiții adecvate, iar pentru el teatrul este... distracție: „Mie îmi place să mă distrez și chiar mă distrează teatrul!”

...

Cătălin Lungu

VB Talks

Publicitate

Cătălin spune despre el însuși că este pragmatic și că „prea multă emoție învestită în ceva e dăunătoare.” Nu este genul de actor care s-ar preta la sacrificii pentru „a intra în rol” și preferă să nu-și bată capul cu „ieșirea din zona de confort”. Totuși, este autoironic și nu-l deranjează niciun fel de critici: „Eu pot să râd singur în casă de mine... Eu sunt foarte autoironic și, astfel, nu există om care să mă poată ataca.”

Evident, parodiile lui Cătălin trezesc uneori nemulțumirea celor luați în vizor, dar acesta e „riscul meseriei” pe care actorul îl acceptă senin. Despre unele neînțelegeri cu „eroii” săi, Cătălin povestește în podcast, subliniind că motivul acestora este faptul că „ne luăm prea în serios, nu știm să ne luăm în glumă.”

...

Dana Ciobanu

VB Talks

Discuția lui Cătălin Lungu cu Dana Ciobanu a vizat și alte subiecte mai mult sau mai puțin intime precum relația actorului cu interpreta Ana Cernicova, în care se consideră „padcablucinik”, dorința de a avea (sau a nu avea) copii, relația sa cu fanele, gelozia, dragostea neîmprtășită și suferința. De asemenea, urmăriți podcastul VB Talks realizat de Victoriabank pentru a afla sursele de inspirație ale lui Cătălin Lungu, de ce prinde proiectul „Vreau la țară”, dacă merge la castinguri pentru roluri în cinematografie, ce planuri de viitor are și multe altele.

Urmăriți podcastul VB Talks cu Cătălin Lungu aici: 

Munca din spatele știrilor, articolelor, istoriilor de viață, editorialelor și emisiunilor AGORA se datorează unei echipe de 25 oameni. Însă, pe lângă acești oameni dedicați care pun combustibil în motorul AGORA, mai avem o categorie de autori, cu statut special. Aceștia sunt contributorii AGORA. Contributorii sunt o comunitate de persoane, organizații, think tank-uri și companii care participă la diversificarea agendei publice prin opinii, comentarii, analize sectoriale și expertize bazate pe experiență și cunoștințe solide. Contributorii AGORA sunt cei care ne ajută să înțelegem mai bine procesele sociale, economice și politice din țară și din lume. Viitorul AGORA depinde numai de încrederea cititorilor noștri și de calitatea materialelor pe care le producem. Investește în dezvoltarea redacției AGORA printr-un abonament digital. Devino membru: https://agora.md/membership.

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal