Dekora.md sărbătorește doi ani de activitate. Beneficiază de cele mai avantajoase oferte la produsele de design interior

Dekora.md sărbătorește doi ani de activitate. Beneficiază de cele mai avantajoase oferte la produsele de design interior

Cu ocazia aniversării celor doi ani de activitate a magazinului Dekora.md, întreaga echipă a companiei le mulțumește clienților care i-au ales în calitate de furnizor de materiale pentru amenajarea interiorului locuințelor. „De fiecare dată când ați găsit la noi soluția optimă pentru casă sau birou, ne-ați oferit siguranța că vă suntem de folos. Vă mulțumim pentru fiecare achiziție făcută la noi și pentru încrederea în calitatea produselor și serviciilor pe care le oferim”, se arată în mesajul companiei Dekora.md.

Redactia Agora

Totodată, în mesajul de gratitudine au fost menționați și designerii de interior, care au venit cu recomandări și care au colaborat în vederea amenajării spațiilor clienților. „Eforturile voastre și expertiza în domeniu au fost un sprijin neprețuit pentru noi și ne-au ajutat să creștem și să ne dezvoltăm. Vă suntem recunoscători pentru că ne-ați ales ca parteneri de încredere în proiectele pe care le realizați și suntem mândri să facem parte din reușitele voastre”, se menționează în această felicitare.

Inițial, Dekora.md s-a deschis ca un magazin specializat în vânzarea de pardoseli SPC, alternative de pardoseli și accesorii pentru acestea, cu un asortiment vast și cu mărfuri mereu prezente în stoc.

...

Dekora.md

Dekora.md

Publicitate

Acum, pe lângă pardoseli, magazinul oferă o gamă de uși de interior, plinte pentru decorarea pereților, panouri decorative 3D, jaluzele, galerii pentru draperii, profile din aluminiu și multe altele. Chiar dacă magazinul dispune de o serie de categorii de produse, asortimentul fiecăreia este diversificat și unic pe piața locală.

Misiunea Dekora.md este să ofere produse de calitate consumatorilor în Moldova. În acest sens, compania lucrează intens cu branduri renumite, precum Noel & Marquet, Arbiton, FloorLaBs și altele, pentru a oferi clienților produse de calitate și soluții de design inovatoare. În același timp, Dekora.md se mândrește și cu produsele proprii, create cu grijă și cu atenție la detalii.

...

Dekora.md

Dekora.md

În spatele magazinului Dekora.md se află compania Peisaj-Art SRL, cu o bogată experiență în importul și în distribuția materialelor de construcție și finisaj. Datorită sprijinului și experienței partenerului său, Dekora.md a reușit să creeze în magazin un asortiment select și unic pe piața locală, care să satisfacă cele mai exigente preferințe.

În contextul aniversării celebrate, magazinul Dekora.md anunță că vine cu oferte speciale în luna iunie. Dekora.md va oferi reduceri substanțiale la pardoseli Liberal Arbiton și la jaluzele. Aceasta înseamnă că e momentul perfect pentru a vă amenaja locuința cu produse de calitate la prețuri avantajoase.

...

Dekora.md

Dekora.md

Indiferent unde preferați să faceți cumpărături, în magazinul amplasat pe strada Petricani 86 sau online, pe site-ul magazin.dekora.md, cu certitudine veți avea o experiență plăcută și posibilitatea de a procura produse care dau tonul designului actual.

Toți cei care doresc să-și transforme casa într-un loc frumos și confortabil sunt invitați să se alăture aniversării magazinului Dekora.md și să beneficieze de ofertele speciale.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal