Rosé Day la Castel Mimi – toate nuanțele gusturilor rosé la un singur eveniment

Rosé Day la Castel Mimi – toate nuanțele gusturilor rosé la un singur eveniment

Rosé Day la Castel Mimi marchează deschiderea galei vinurilor de vară 2023, într-o atmosferă plină de romantism și pasiune. Cu apropierea zilelor însorite și apusurilor idilice, așteptăm cu nerăbdare momentele relaxante petrecute în aer liber, în compania prietenilor sau în liniștea solitară. Iar pentru a completa perfect aceste clipe, nimic nu se compară cu un vin delicat și răcoros.

Redactia Agora

La Castel Mimi, avem o gamă variată de nuanțe ale vinului rose, potrivită tuturor preferințelor. Călătoria începe cu Animaliens pinot noir, saperavi și rară neagră, un vin tânăr și îndrăzneț, cu arome florale de trandafiri și căpșuni, și gust revigorant de piersici, barbaris și coarne de pădure, având nuanțe de grapefruit în postgust.

Urmează Rose de Bulboaca 2020 impresionează prin eleganță, arome florale și gust fin de fructe de pădure roșii, cu note proaspete de citrice în retrogust.

...

Castel Mimi,

Castel Mimi,

Publicitate

Clasicul Rose Castel Mimi - Rară neagră 2021 combină tradiția cu inovația, oferind complexitatea aromei, culori generoase și o profunzime deosebită, cu nuanțe delicate de fragi și gust dulciu-acrișor de coacăze roșii, grapefruit și caise verzui, și un postgust revigorant. 

Apogeul gustului, First Lady Rosé 2020 din seria Governor, este un vin premium carismatic, produs din Fetească Neagră, maturat timp de 12 luni în butoaie de stejar francez, având un buchet aromatic dominat de nuanțe de zmeură și căpșune, corp rotund și mătăsos, și un postgust îndelungat și proaspăt.

...

Castel Mimi,

Castel Mimi,

Și toate aceste vinuri pot fi degustate la evenimentul Rosé Day la Castel Mimi, pe 10 iunie 2023, începând cu ora 12:00. Doar la Castel Mimi vom începe vara în nuanțe de roz, la acest eveniment plin de oameni frumoși, copii adorabili și emoții colorate pentru fiecare.

A V-a ediție a sărbătorii vinului Rosé la Castel Mimi te va surprinde cu mai multe zone lounge pe toate gusturile, bucate apetisante, gătite fresh în Open Air Kitchen, vin Rară Neagră Rosé nelimitat, ca să-l savurezi împreună cu gașca de prieteni sau familia și Fontaine Party la finalul evenimentului.

...

Castel Mimi,

Castel Mimi,

În timp ce adulții vor degusta vinurile roz în zona de Wine Tasting și vor explora Castel Mimi prin excursiile oferite, copiii se vor distra în zona de Play Ground, unde se vor juca cu mingi mici, badminton sau Frisbee alături de părinți. În plus, cei mici vor fi așteptați în Happy Kids Zone, cu acces la gustări dulci, cremoase și un meniu special conceput pentru ei. Toate aceste momente memorabile vor fi imortalizate în zona foto. 

Pentru șoferii care vor plăti prețul de intrare și vor fi lipsiți de posibilitatea de a degusta vinuri la eveniment, vom oferi o sticlă de vin roz Animaliens "To Go".

...

Castel Mimi,

Castel Mimi,

Locurile sunt limitate, de aceea vă recomandăm să vă înregistrați cât mai rapid. De asemenea, taxa de participare la eveniment va crește de la 350 de lei azi până la 450 de lei în ziua evenimentului. Copiii până la 12 ani au intrare GRATUITĂ, iar cei între 12 și 17 ani vor plăti 150 de lei.

Biletele pot fă găsite pe iTicket.md.

Cei care doresc o experiență inedită vor putea călători cu trenul, achitând o taxă de transport tur-retur de doar 100 de lei pentru adulți și doar 1 leu pentru copiii de până la cinci ani, însoțiți de mână.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal