Lista speakerilor TEDxValeaTrandafirilor a fost definitivată! Află cine sunt cei patru speakeri noi

Lista speakerilor TEDxValeaTrandafirilor a fost definitivată! Află cine sunt cei patru speakeri noi

TEDxValeaTrandafirilor a anunțat următorii patru vorbitori ai celei de-a treia ediții, din data de 11 iunie. Află cine sunt aceștia și despre ce vor vorbi.

Redactia Agora

iPhone-ul este doar un smartphone, Levi's sunt doar blugi și Birkin este doar o geantă. Cu toate acestea, oamenii fac tot posibilul să cumpere aceste produse specifice. Oricât de mult vrem să credem că deciziile noastre de cumpărare sunt 100% raționale, adică, de fapt, foarte departe de adevăr. Cum ne influențează marile mărci comportamentul dincolo de punctul de vânzare și ce putem face noi, ca consumatori, pentru a lua decizii de cumpărare mai inteligente? Răspunsurile la aceste întrebări și multe altele, le vom afla de la Cătălina Țurcanu, Senior Marketing Manager, pe 11 iunie la TEDxRoseValley. Călălina este pasionată de marketing și comunicare și și-a dedicat ultimii ani ai vieții studierii și construirii unor branduri internaționale puternice. Fiind un tânăr CEO, autor a mai multor campanii de marketing la nivel global, pe 11 iunie, Cătălina ne va duce de cealaltă parte a spectrului, împărtășind cu noi culisele unei reclame de succes.

Svetlana Bodaci este directoare HR la maib sau, conform noului scop al brandului, responsabilă atât de HR, ca Resurse Umane, cât și de Fericirea Angajaților. Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu, axată pe atragerea și reținerea talentelor, dedicată proiectelor de transformare și de implementare a unui nou stil de lucru în maib – agile WoW, Svetlana are ferma convingere că cea mai bună investiție pe termen lung este investiția în oameni – în dezvoltarea angajaților și în descoperirea potențialului maxim al fiecărui membru de echipă. Svetlana Bodaci vine la TEDx să ne convingă că „fiecare tânăr poate valorifica oportunitățile de dezvoltare acasă, în Moldova”.

Elena Știubei este copywriter, specialistă în comunicare și PR. Face comunicare din 2011, după ce a absolvit facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice la Iași. De atunci scrie texte și gândește campanii, construiește strategii și creează conexiuni între branduri și clienți, iar acum, mai nou, creează punți între oameni și comunități în industriile creative din Moldova. Momentan deține funcția de manageră de comunicare în hub-ul createch mediacor, iar între cafele, texte și strategii mai predă creativitate și copywriting studenților de la facultatea de Jurnalism, Universitatea de Stat din Moldova. Elena va păși pe scena TEDx cu un discurs întitulat „Boala lui 2023”.

Dorian Furtună este etolog, gânditor și autor de cărți. Dorian a publicat șase cărți de non-ficțiune și filosofie, dintre care „Homo Aggressivus. De ce nu se opresc războaiele și violența”, „Dialogul unui filosof cu o cioară” și „Iluzia fericirii. Cum să înțelegem dorințele și frustrările omenești”. Dorian Furtună va participa la TEDxValeaTrandafirilor cu un discurs captivant despre „Frustrarea cunoașterii și pasiunea pentru carte”.

Urmărește pagina de facebook a TEDxValeaTrandafirilor pentru a fi primul sau prima care află despre noutățile conferinței.

Despre TEDx, x = eveniment organizat independent

Publicitate

În spiritul ideilor care merită răspândite, TEDx este un program de evenimente locale, auto-organizate, care reunesc oamenii pentru a împărtăși o experiență asemănătoare TED. La un eveniment TEDx, speakerii pornesc discuții profunde și conexiuni. Aceste evenimente locale, auto-organizate sunt denumite TEDx, unde x = eveniment TED organizat independent. Conferința TED oferă îndrumări generale pentru programul TEDx, dar evenimentele individuale TEDx sunt auto-organizate. (Sub rezerva anumitor reguli și reglementări.)

Despre TED

TED este o organizație non-profit dedicată ideilor care merită răspândite. Începând ca o conferință de patru zile în California în urmă cu 30 de ani, TED a crescut pentru a-și susține misiunea cu mai multe inițiative. La cele două conferințe anuale, TED îi invită pe cei mai mari gânditori și implementatori din lume să vorbească timp de 18 minute sau mai puțin. Multe dintre aceste discuții sunt apoi disponibile, gratuite, la TED.com. Speakeri TED au fost: Bill Gates, Jane Goodall, Elizabeth Gilbert, Sir Richard Branson, Nandan Nilekani, Philippe Starck, Ngozi Okonjo-Iweala, Sal Khan și Daniel Kahneman.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal