GUSTAR Music Festival 2023: Program, artiștii, bilete și tot ce trebuie să știi despre cel mai așteptat festival al verii

GUSTAR Music Festival 2023: Program, artiștii, bilete și tot ce trebuie să știi despre cel mai așteptat festival al verii

Gustar 2023, cel mai așteptat festival muzical din Moldova, invită iubitorii de muzică, camping, turism și experiențe inedite în Rezervația Cultural-Naturală ”Orheiul Vechi” să petreacă timp de trei nopți și trei zile, alături de artiști consacrați naționali și internaționali.

Redactia Agora

Prestațiile artiștilor vor avea loc pe două scene – Main Stage și DJ Stage. Pe scena principală a evenimentului, vor evolua câștigătorii Eurovision 2022, Kalush Orchestra (Ucraina).Trupa este cunoscută pentru îmbinarea hip-hop-ului cu elemente din muzica tradițională ucraineană.

Un invitat foarte așteptat la Gustar este marele Goran Bregović (Bosnia și Herțegovina), numit și „legenda din Balcani”. Este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți artiști, a cărui muzică combină motive balcanice cu accente clasice.

Trupa Bosquito (România) a intrat în istoria muzicii românești, îmbinând rock-ul latin, muzica balcanică, cea țigănească cu elemente de rock simfonic și hard rock. Vom avea ocazia să le ascultăm cele mai tari hituri la Gustar.

Elena Gheorghe (România), ale cărei piese au devenit extrem de apreciate în România și alte țări balcanice, vine pentru prima dată în Republica Moldova cu un show incendiar – „Armâna Mea”.

Trio Mandili (Georgia), un adevărat basm georgian cu milioane de fani în toată lumea, va cânta pe scena Gustarului cântecele polifonice cu care cele trei prietene au devenit vestite, însoțite de panduri – instrument tradițional georgian.

Minelli (România) – una dintre cei mai de succes artiști și compozitori din Europa de Est care a compus numeroase hituri pentru artiști celebri. Organizatorii vor anunța în curând și numele altor vedete internaționale ce vor participa la Gustar Music Festival.

...

GUSTAR Music Festival 2023

GUSTAR Music Festival 2023

Publicitate

Publicul se va delecta și cu muzica artiștilor din Republica Moldova, printre care compozitorul, cântărețul și instrumentistul Valentin Boghean, dar și Tharmis & Valentin Uzun, foarte populari pentru ritmurile balcanice cu care cuceresc la fiecare apariție. Vor mai participa mulți alți artiști din țară.

Headliner-ul de pe DJ Stage va fi DJ Shantel (Germania), cel mai cunoscut DJ din Balcani, capabil să transforme instantaneu orice întâlnire cu publicul într-o petrecere. DJ Shantel a devenit celebru în întreaga lume cu albumul Disko Partizani. Pe scena DJ vor evolua și cei mai buni DJ din Moldova și din alte țări, numele cărora vor fi anunțate în curând.

...

GUSTAR Music Festival 2023

GUSTAR Music Festival 2023

Pe parcursul celor trei zile, vizitatorii vor putea savura pe deplin atmosfera festivalului și se vor putea cufunda în frumusețea Rezervației Cultural-Naturale „Orheiul Vechi”. Aceștia vor putea vizita vechile mănăstiri rupestre, se vor putea bucura de Tasting Moldovan Traditional Shop, vor putea degusta preparate delicioase din bucătăria moldovenească, balcanică și europeană, vor putea degusta renumitele vinuri moldovenești, vor putea participa la diferite masterclass-uri și ateliere, vor putea face sport și vor învăța cum se fac meșteșugurile tradiționale. Pentru confortul vizitatorilor, va fi organizat un camping panoramic, unde toți deținătorii de abonamente Gustar Music Festival vor putea sta gratuit.

Iar deținătorii abonamentului Acces General au dreptul să rămână pe toată durata festivalului, cu acces pe teritoriul festivalului și camping pentru toate cele trei zile. Zona de camping va oferi numeroase activități inclusiv și un cinema în aer liber prezentat de rețeaua de cinematografie CINEPLEX Moldova.

...

GUSTAR Music Festival 2023

GUSTAR Music Festival 2023

Vara asta îndrăgostește-te de starea de fun și de bine, cu Gustar Music Festival. Biletele și abonamentele la eveniment pot fi procurate pe entertix.md și afisha.md.

Abonați-vă și fiți la curent cu toate noutățile pe site-ul gustar.md și pe paginile noastre de Facebook și Instagram.

...

GUSTAR Music Festival 2023

GUSTAR Music Festival 2023

Gustar Music Festival este primul festival din Moldova care, în 2010, a transferat muzica live și scena de concert în amfiteatrul natural al unuia dintre cele mai frumoase locuri istorice din Republica Moldova – Rezervația „Orheiul Vechi”. Astfel, Gustar a inclus țara noastră în lista țărilor europene cu cele mai bune festivaluri de muzică. Numele festivalului provine de la un cuvânt vechi, cu rădăcini latine, care înseamnă „august”. Scopul Festivalului este de a promova cultura și turismul moldovenesc.

Evenimentul este organizat de Sens Music în parteneriat cu Rezervația Cultural-Naturală „Orheiul Vechi”. Festivalul atrage mii de vizitatori din Moldova

...

GUSTAR Music Festival 2023

GUSTAR Music Festival 2023

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal