Unde găsim produse autohtone și mărfuri agricole de sezon în acest weekend. Iată adresele târgurilor din capitală

Unde găsim produse autohtone și mărfuri agricole de sezon în acest weekend. Iată adresele târgurilor din capitală

Sâmbătă și duminică locuitorii din capitală vor putea procura produse autohtone de la producătorii locali la târgurile din capitală. Acestea sunt amenajate în cele cinci sectoare ale Chișinăului, informează Primăria Chișinău. Iată unde se află și ce mărfuri agricole de sezon sunt comercializate.

Diana Latiș

Astfel, târgul cu produse autohtone se va desfășura în cinci sectoare ale capitalei. Iată care sunt acestea:

Sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, pe 10 iunie 2023 - târgul „EcoLocal”, cu produse alimentare și nealimentare autohtone, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali. De asemenea, pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 103 (cinematograf „Patria”) „Summer Vibes” - Târg al meșterilor populari și producătorilor autohtoni. În același sector, în Parcul „Alunelul”, Calea Ieșilor, 11/4, va avea loc Târgul producătorilor autohtoni „Cămara Fest”, în colaborare cu AO „Eurocivis”.

În sectorul Râșcani, pe bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab, 6 - Târg cu fructe, legume și produse apicole. În același sector, pe str. Miron Costin, 13/1 (lângă scuar) – Târgul „Gusturi și tradiții de primăvară” al producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”.

În sectorul Centru, pe str. Ismail, 94, colț cu str. D. Cantemir - Târgul producătorilor autohtoni cu fructe și legume. De asemenea, în Parcul „Valea Morilor”, pe aleile paralele cu faleză, spre Izvorul „Tamara” - târg cu produse Eco, organizat de către Asociația Jurnaliștilor de Mediu și Turism Ecologic.

În sectorul Botanica, pe bd. Dacia, 26 - Târg al producătorilor locali, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”. În același sector, în Parcul „Sarmizegetusa” – Târg al producătorilor locali, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”. Iar în Parcul „Valea Trandafirilor” - Târg artizanal și de articole hand-made.

În sectorul Ciocana, pe bd. Mircea cel Bătrân, colț cu str. P. Zadnipru - Târg al producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”. În același sector, pe adresele: P. Zadnipru, 2, str. Profesor Ion Dumeniuk, 20, str. G. Latină, 12/11- Târg al producătorilor autohtoni cu fructe și legume. De asemenea, Târgul meșterilor populari, în Scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”, pe aleea adiacentă str. Al. Pușkin, în colaborare cu AO „Uniunea Meșterilor Populari din Moldova”.

Publicitate

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal