De la penitenciar, acasă. Vloggerul Dima White a fost plasat în arest la domiciliu pentru 20 de zile

De la penitenciar, acasă. Vloggerul Dima White a fost plasat în arest la domiciliu pentru 20 de zile

Vloggerul Dima White, care a filmat o adolescentă de 17 ani cu sânii goi și a publicat scena, a fost plasat în arest la domiciliu pentru 20 de zile. Decizia a fost pronunțată de Curtea de Apel Chișinău. Informația a fost confirmată pentru AGORA de surse din cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS). 

Zagnat Elena

Decizia vine după ce, anterior, Dima White a fost plasat în arest, în penitenciar, pentru 20 de zile. 

În dosarul pe numele lui Dima White se investighează cazul unei adolescente de 17 ani, a cărei mamă l-a denunțat, după ce i-a determinat fiica în schimbul sumei de 1500 lei să-și arate sânii goi în fața camerei de luat vederi. Inițial, influencerul cu vârsta de 25 de ani, a publicat în primăvara acestui an un anunț pe contul său, în care invita fetele care aveau nevoie de un câștig să-l contacteze. Potrivit informațiilor preliminare, adolescenta a apreciat anunțul cu un „like” și l-a informat în comentariu că ar vrea să participe într-o filmare. Atunci, bănuitul a contactat-o și au comunicat în acest sens 1-1,5 săptămâni, după care acesta a revenit la propunerea de înregistrare a video a unor scene cu ea.

Mai mult, polițiștii spun că acesta s-a oferit să-i achite călătoria până la Chișinău, precum și i-a oferit un chipiu, pe care i-a cerut să-l poarte în timpul scenei. Prin urmare, așa cum situația financiară a familiei era dificilă, aceasta a acceptat, iar pe mamă a informat-o că pleacă la Chișinău ca să participe la o manifestație.

Filmarea a avut loc într-o pădure din Chișinău, fără ca bănuitul să-i comunice de la bun început că urma să-și ridice maioul, ca să-și arate sânii în fața camerei de luat vederi. Când bănuitul i-a dat amănuntele, inițial aceasta a refuzat, dar tânărul a convins-o când i-a reamintit despre faptul că-i va da bani și că înregistrarea va fi partajată doar unui grup restrâns de persoane.

În realitate, imaginile au apărut pe un grup cu peste 16.000 abonați pe aplicația Telegram. Ulterior, o parte din acesta a fost preluat și pe Tik-Tok, iar apoi a fost șters. Înregistrarea video, însă, a fost observată de mătușa adolescentei, care i-a anunțat mama și i-a retrimis și două secvențe ale înregistrării, care la rândul ei a depus denunțul la autorități.

Publicitate

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal