Bătaie la Gimnaziul Malcoci: Un elev ar fi fost agresat cu electroșoc de fiul directoarei acestei școli. Detalii de la poliție

Bătaie la Gimnaziul Malcoci: Un elev ar fi fost agresat cu electroșoc de fiul directoarei acestei școli. Detalii de la poliție

Un copil de 15 ani a ajuns la spital, după ce ar fi fost bătut și electrocutat de către un alt băiat de 14 ani, în curtea Gimnaziului Malcoci din raionul Ialoveni. Poliția a înregistrat cazul și urmează să stabilească toate circumstanțele. Informația a fost confirmată pentru AGORA de către ofițera de presă a Poliției din Ialoveni, Mariana Didenco.

Baciu Ana

CE S-A ÎNTÂMPLAT. Oamenii legii au stabilit că în după amiaza zilei de 4 septembrie curent, din motive nestabilite la moment, între doi elevi de 14 și respectiv 15 ani ar fi izbucnit un conflict pe teritoriul gimnaziului din localitate.

„Preliminar minorul de 14 ani i-ar fi aplicat o lovitură în regiunea feței, dar și l-ar fi atacat și cu un electroșoc pe minorul de 15 ani. Cel din urmă a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Cazul este înregistrat și este documentat pentru stabilirea tuturor circumstanțelor”, ne-a spus Mariana Didenco.

Mama adolescentului a declarat pentru ProTV că acesta ar fi fost bătut în timp ce se era la pauză, în curtea școlii. Iar cel care l-ar fi agresat este fiul directoarei gimnaziului din sat.

„A fost bătut la pauza, în ograda școlii, electrocutat în burtă și lovit la nas de către fiul directoarei. Nimeni nu a chemat ambulanța. Copilul a fost trimis acasă, chiar dacă profesorii și directoarea știa ca părinții nu sunt acasă”, spune femeia.

Mama băiatului spune că nimeni nu a anunțat-o despre cele întâmplate.

„M-am speriat când am ajuns acasă și imediat am chemat ambulanța. Când am ajuns la spital, medicii ne-au spus că trebuie intervenție chirurgicală. Acum copilul e la spital”, a mai spus mama acestuia pentru sursa citată mai sus.

Femeia a spus că a fost la poliție și a depus o plângere. 

Contactată de AGORA, ofițera de presă a Poliției din Ialoveni a confirmat că acest caz a fost înregistrat și este investigat.

CONTEXT. Școala a devenit locul unde copiii se întâlnesc cel mai des cu bullyingul. Astfel, conform studiului realizat de Magenta, 73% dintre elevi s-au întâlnit cu situații de bullying, 58% fiind chiar în clasa unde ei învață.

Publicitate

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal