Nu rata posibilitatea de participare în Concursul Notorium Trademark Awards, ediția a 8-a

Nu rata posibilitatea de participare în Concursul Notorium Trademark Awards, ediția a 8-a

La Concursul Mărcilor Recunoscute NOTORIUM Trademark Awards participă peste 5000 de mărci comerciale prezente pe piața Republicii Moldova, la 45 de categorii și 170 de subcategorii de produse și servicii.

Redactia Agora

Perioada de înscriere a mărcilor noi în Concursul Mărcilor Recunoscute NOTORIUM 2023 se finisează pe 22 septembrie.

Agenții economici pot să înscrie mărcile noi în Concurs, completând formularul pe https://notorium.md/send.

Concursul dureză până pe 29 septembrie curent și este disponibil cu voting online și SMS voting pe pagina oficială www.notorium.md, cu înregistrare în baza numerelor de telefoane mobile din Moldova. Pentru că se ține de cont de principiul de calitate și transparență, pentru prima dată în Moldova, de pe un număr de telefon va fi posibil de votat doar o singură dată brandurile preferate înscrise în Concurs.

Recomandăm să participați activ în concurs, să votați și să publicați pe rețelele sociale informația Dvs. de votare, pentru obținerea unui rezultat mai bun (pe https://notorium.md/promovare găsiți exemple de promovare utilizate anterior de participanții concursului).

Câștigătorii Concursului NOTORIUM Trademark Awards 2023 vor fi premiați în cadrul Galei de premiere la finele lunii noiembrie.

Ei concurează pentru distincțiile trofeele NOTORIUM și pentru dreptul exclusiv de a utiliza logotipul „VOTAT MARCĂ RECUNOSCUTĂ”. 

Conform studiului de marketing „VOTAT MARCĂ RECUNOSCUTĂ”, realizat de Xplane Market Research Agency, pe un eșantion de 500 de interviuri, realizate în municipiile Chişinău, Bălţi şi Cahul:

 • 70% din consumatorii din Moldova probabil ar cumpăra un produs sau serviciu marcat cu logotipul „VOTAT MARCĂ RECUNOSCUTĂ”;
 •  59% din consumatorii din Moldova vor avea încredere în aceste produse sau servicii marcate cu logotipul „VOTAT MARCĂ RECUNOSCUTĂ”.

În baza acestor date se estimează o creștere cu 20% a vânzărilor pentru aceste produse sau servicii și creșterea loialității și încrederii consumatorilor moldoveni în ele.

Raportul în întregime care cuprinde rezultatele studiului poate fi accesat la adresa https://bit.ly/3iheNDz .

Procesul de creare a trofeelor:

Publicitate

Beneficiile participanților la Concursul Mărcilor Recunoscute Notorium 2023 le găsiți pe https://notorium.md/despre

Oferta pentru parteneriate este disponibilă pe https://notorium.md/oferta-parteneri-ro.pdf?v=2.

Fiți parte din comunitatea liderilor business-ului moldovenesc ce au fost desemnați învingători la cele 7 ediții NOTORIUM, 2016 - 2022:

...

Notorium Trademark Awards 2023

Notorium

Pentru detalii accesați www.notorium.md, solicitați informații la: [email protected], de asemenea la organizatorii evenimentului: +373.61.01.55.99, +373.60.00.70.50.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal