Zilnic, proaspăt și (un pic) condimentat | NewsLetterul PORȚIA DE ȘTIRI, servit acum și pe site-ul AGORA

Zilnic, proaspăt și (un pic) condimentat | NewsLetterul PORȚIA DE ȘTIRI, servit acum și pe site-ul AGORA

Noi aici, la AGORA, avem bucătăria noastră. Și ies, fraților, zilnic din ist cuptor știri scurte și știri mai detaliate, explainere și reportaje, editoriale și emisiuni, articole de autor și podcasturi și încă multe alte „mâncăruri de pește”. Pe final de zi, le aranjăm binișor și frumușel într-o PORȚIE DE ȘTIRI, o asezonăm „din partea casei” cu ceva mai „deocheat” în mesajul de salut (când cu un chipăruș iute, când cu-un cățel de usturoi, când c-o cireașă din cele care se înfig de obicei pe tort) și o livrăm încă fierbinte-fierbincioară drept în căsuța poștală a cititorilor care s-au abonat la newsletterul AGORA. Și spune lumea că-i numai bună Porția asta a noastră de știri de potolit setea (și foamea) de informații, așa că ne-am zis să o servim și pe site, da a doua zi, dis-de-diminecioară.

Stela Vdovii

Ce este PORȚIA DE ȘTIRI și cu ce se mănâncă?

PORȚIA DE ȘTIRI este denumirea generică a newsletterului, pe care AGORA îl livrează zilnic abonaților. L-am lansat acum trei ani și jumătate, la 9 martie 2020. Erau vremuri cam tulburi pe atunci... peste țară dădea buzna COVID-ul, iar oamenii aveau nevoie de informații ca de aer.

Atunci, newsletterul nostru a picat la țanc, pentru că a venit să ofere oamenilor o compilație, o viziune de ansamblu asupra tuturor evenimentelor care se întâmplă pe parcursul unei zile. Abonații au început să primească seară de seară mănunchiul de știri așa cum sunt ele - cu bune și cu rele, cu politică și fără, cu oficiali și oameni simpli, cu crime și pedepse, cu doliu și cu motive de bucurie... Treptat, treptat, am adunat în jurul Porției noastre cititori fideli, iar, în prezent, circa 3.000 de abonați primesc newsletterul nostru în inboxul lor.

Dacă vrei și tu să primești, în căsuța ta poștală, PORȚIA DE ȘTIRI proaspătă și încă fierbinte, seara, pe final de zi, ABONEAZĂ-TE.

E gratuit, bun și mult în kilă!

Publicitate

Da poate, pentru unii, borșul de-a doua zi chiar e mai bun?..

Așa ne-am zis noi și ne-am gândit, desigur, la acei cititori, care seara și-o dedică familiei, iar diminețile și le încep cu „Ia să mai vedem ce-a fost ieri!..” (Mâna sus - cine trăiește în așa regim...)

Apoi, stați așa, fraților, că aici venim noi cu PORȚIA DE ȘTIRI bine-aranjată și pe polițe-structurată. Un click și-serviți, vă rog, poftă să aveți!

Mulțimescuri și „lucrăm în regim de lucru”...

Știm că aveți simțul umorului și apreciați gluma pe bune și pamfletul pe meritate. Știm că sunteți prietenii noștri, iar noi pentru o prietenie adevărată ne facem luntre și punte. Mulțumim celor care ne sunt alături și celor care ni se vor alătura de acum înainte. Mulțumim „lu mama și lu tata” că ne-au făcut așa de deștepți și ingenioși, Universului că ne dă pretexte informaționale și tuturor celor care susțin presa liberă. Hiuh! Gata cu mulțumescurile - la treabă că noi „lucrăm în regim de lucru”.

Alte semințe de satiră, încolțite pe trunchi de realitate, în PORȚIA DE ȘTIRI. Seara - pe mail, pentru abonați, și dimineața - pe site, pentru toată lumea.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal